Ponturi Pariuri Tenis Pablo Andujar vs Zsombor Piros

Fortuna

Pentru astăzi venim cu un pronostic din calificările turneului de la Madrid, acolo unde in primul tur se întâlnesc Pablo Andujar și Zsombor Piros. Mai jos aveti o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Pablo Andujar este un jucător spaniol de 37 ani, momentan pe locul 323 ATP. El este pe finalul carierei, una destul de bună în care a cucerit 4 titluri ATP si a ajuns până pe locul 32 mondial. Pablo și-a construit intreaga carieră pe zgură, acolo unde a jucat aproape in exclusivitate și unde se simte cel mai bine. In ultimul timp a jucat mai putin, iar lumea se asteaptă ca acesta să fie ultimul său an in circuit. In 2023 a jucat 10 partide și a pierdut 9 dintre ele, fiind depășit in primul rând fizic de adversari.  

cota2.ro

Zsombor Piros este un jucător maghiar de 23 ani, clasat pe locul 118 ATP. El se află in cea mai bună perioadă a carierei sale și dacă va continua pe această linie va intra curând in top 100. Maghiarul vine aici după 10 victorii consecutive pe zgură, perioadă în care a cucerit 2 trofee Challenger, la Split și Oeiras. El are o deplasare bună în teren și reușeste să ajungă chiar si la mingiile foarte bine plasate.

Se întâlnesc două generații diferite, un jucător aflat pe final de carieră și altul la apogeu. Piros a pierdut un singur set din ultimele 21 jucate și il vad mare favorit în fața lui Andujar, ibericul neputând să țină pasul in ultimul timp cu adversarii săi mai tineri.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Pablo Andujar vs Zsombor Piros
Pronostic:
Zsombor Piros 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro