Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

LasVegas

Vestea bună pentru acest mijloc de săptămână este aceea că avem etapă intermediară în multe campionate! Vestea și mai bună e că avem meciuri care arată bine pentru zona de goluri, iar două dintre acestea le punem pe biletul de azi.

Deschiderea o facem cu un meci din finalul sezonului regular din Cehia, în timp ce emoțiile de final le prindem cu o partidă tare din Premier League.

cota2.ro

PARDUBICE - SLOVACKO (18:30) - În Cehia mai sunt două etape și se închide sezonul regular, dar luptele nu sunt în totalitate închise. Încă mai sunt echipe care nu știu în care dintre cele 3 categorii vor evolua mai apoi.

Pardubice e pe locul 15, penultimul, cu 25 de puncte, și e matematic confirmată pentru playout și pentru lupta de salvare de la retrogradare. De cealaltă parte, Slovacko e lipsită de emoțiile rele și și-a asigurat locul pentru playoff. Totuși, oaspeții de azi au șanse infime să spere la lucruri mărețe, asta pentru că diferența dintre ei și granzii Slavia și Sparta Praga e de 19 puncte în prezent.

  • În tur, Slovacko s-a impus cu 1-0;
  • 3 dintre ultimele 4 meciuri ale lui Slovacko au fost cu GG-uri;
  • 2 dintre ultimele 5 confruntări ale lui Pardubice au produs goluri în ambele porți;
  • Totuși, per total, Pardubice se apropie de o medie de un gol marcat pe meci, dar și de două încasate - 25 - 54 golaveraj după 28 de runde;
  • 34 de goluri a înscris Slovacko în 28 de etape, perioadă în care a scos mingea din propria poartă de 35 de ori.

LEEDS - LEICESTER (22:00) - La început de sezon, duelul Leeds vs. Leicester ne-ar fi dat un răspuns de cupe europene, dar lucrurile stau total opus față de așteptări. Ambele echipe sunt în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare. De altfel, acest final de sezon din Premier League include 5 echipe în lupta pentru evitarea coborârii în Championship. 3 dintre ele vor retrograda!

Southamptopn (24 pct), Nottingham (27 pct), Everton (28 pct), Leicester (28 pct) și Leeds (29 pct) - ”manita” grupărilor care vor tremura puternic pe acest final de sezon, în ultimele 6 etape.

  • Leeds și Leicester stau foarte bine la goluri marcate, dar sunt două echipe care au fost trădate de defensive!
  • 41 de goluri a înscris Leeds, dar a primit 62 de goluri!
  • 43 de goluri a marcat Leicester, dar a încasat 56!
  • La număr de goluri marcate, cele două echipe sunt apropiate de Aston Villa (45), echipă aflată, mare atenție, pe locul 6!!!
  • În tur, Leicester a câștigat cu 2-0. dar ultimul duel cu Leeds gazdă a fost egal, 1-1;
  • 5 dintre ultimele 6 dueluri directe au venit cu GG-uri.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Leeds vs Leicester
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Pardubice vs Slovacko
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.52
Cota finala: 2.13
Profit: 11.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro