Ponturi Pariuri Tenis Maryna Zanevska vs Sofia Kenin

BETFAIR SPORTSBOOK

Vă propunem astăzi un pronostic special de la meciul din primul tur al turneului WTA de la Madrid, intre Maryna Zanevska și Sofia Kenin. Mai jos aveti avancronica partidei, precum si pronosticul propus.

Maryna Zanevska este o sportivă ce reprezintă Belgia, aflată pe locul 75 WTA. Deși nu mai este la prima tinerețe, Maryna este o jucătoare constantă, care nu își depășește limitele, însă rămâne pe linia de plutire. Anul 2021 a fost cel mai bun din cariera sa reușind să câștige 3 turnee printre care și singurul WTA din carieră, în Polonia, iar în 2022 are titlu la Challenger-ul de la Rouen și finală la București. La Australian Open a pierdut în primul tur contra Kudermetovei , iar la Lyon a ajuns până în semifinale trecând de jucătoare bune precum Shuai Zhang ori Potapova. Ea este o sportivă înaltă, bună in speciak pe hard, care trimite multe lovituri câștigătoare însă comite și foarte multe greșeli neforțate.

cota2.ro

Sofia Kenin este o jucătoare de 24 de ani, momentan pe locul 138 WTA. Fosta câștigătoare de Australian Open si finalistă la Roland Garros, ea s-a confruntat cu probleme mari în ultimii 2 ani, atât de ordin fizic cât și de ordin psihic si a iesit din elita tenisului feminin . Ea a lipsit 5 luni în anul 2022, an în care a avut rezultate foarte slabe, având o serie de 9 înfrângeri consecutive. Anul acesta da semne de revenire si cel mai probabil o vom vedea rapid din nou în prima sută mondială. Are semifinale la Hobart si victorii cu Kalinina, Samsonova ori Stephens jucătoare bune din circuit .

Zanevska a jucat bine in acest inceput de an, insă la Doha s-a accidentat în meciul cu Tomova, iar de atunci jocul ei a fost mult mai slab. Are 5 înfrângeri consecutive, perioadă în care a comis 10 duble greșeli cu Mladenovic sau 9 cu French. Este clar că nu este la cel mai inalt nivel din punct de vedere fizic și o văd să aibă dificultăti mari astăzi. Kenin a bătut-o fără drept de apel la începutul anului la Hobart cu 6-2, 6-3 și o văd mare favorită și astăzi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Maryna Zanevska vs Sofia Kenin
Pronostic:
Sofia Kenin -2.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro