Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.78

Superbet

Plymouth Argile și Bristol Rovers se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 39 de League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. În ultimii 4 ani, Plymouth Argyle a suferit schimbări importante la nivelul managementului. Clubul e condus acum de un consorțiu american din care fac parte, printre alții, hocheiștii Ondrej Palat și Victor Herman, dar și oficialul NBA Jon Horst. Acești au contribuit din plin la progres. Au mizat pe un antrenor tânăr, Steven Schumacher, doar 38 de ani, iar echipa e aproape de o promovare istorică în Championship. Gazdele de astăzi conduc ierarhia din League One. Au 92 de puncte, un avans de două lungimi față de urmăritoarea Sheffield, având și un meci restant. Asta când mai sunt de jucat doar 2 etape!

Aflată la primul sezon de la promovarea din al patrulea eșalon, Bristol Rovers și-a îndeplinit deja obiectivul, salvarea de la retrogradare. Are 52 de puncte, ocupă locul 15, iar din momentul în care matematic n-a mai putut pica, a lăsat-o mai moale, pierzând ultimele două partide. Echipa este antrenată de Joey Barton, „băiatul rău” al fotbalului britanic, ajuns între timp la 40 de ani. 

cota2.ro

• Plymouth a câștigat cel mai recent meci direct contra lui Bristol, scor 2-0, în ianuarie 2023

• +30 este golaverajul lui Plymouth în acest sezon. Bristol e la borna -10

• Plymouth a câștigat 18 dintre cele 21 de meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon

• 288 de ocazii de gol și-a creat Plymouth în acest sezon. Bristol e net inferioară, doar 218

• 239 de cornere a obținut Plymouth în acest campionat. Bristol, doar 216.

Pe Superbet, cota pentru Plymouth solist este @1.42.

50 de LEI FreeBet + 500 de FreeSpins oferite la înregistrare pe Superbet Online AICI

Barnsley și Ipswich Town sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 38 de League One. Retrogradată sezonul trecut din Championship, Barnsley s-a redresat rapid. Pe bancă a fost numit Michael Duff, legenda lui Burnley, lotul a rămas unul mult peste media campionatului, iar promovarea încă este posibilă. Cu 3 partide rămase de disputat, gazdele de astăzi sunt sigure de poziția de play-off și încă visează la o clasare între primele două. Au 85 de puncte, 6 sub adversara directă, Ipswich.

Ipswich Town este clasată pe al doilea loc, unul care duce direct în Championship. Artizanul reușitei este Kieran McKenna, un manager tânăr, în vârstă de doar 36 de ani. Și banii investiți, transferuri de aproape 3 milioane de euro în acest sezon, mult pentru acest nivel, contează. Ipswich este cea mai ofensivă formație din League One, un fotbal total, dar pe alocuri vulnerabil. 

• meciul direct disputat în turul campionatului între Barnsley și Ipswich s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

• Ipswich are cel mai bun atac din League One, 90 de goluri marcate. Barnsley are a 3-a cea mai bună ofensivă, 76 de goluri înscrise

• 319 ocazii de gol și-a creat Ipswich în actuala stagiune, liderul detașat al ierarhiei. Barnsley are 225 de oportunități

• Ipswich e lider și în clasamentul cornerelor, 304. Barnsley e în prima jumătate, cu 226 de lovituri de la colțul terenului.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.55.

60 de LEI FreeBet + 60 de FreeSpins oferite la înregistrare pe BETANO AICI

Leeds United și Leicester City se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 33 din Premier League. Leeds United a început sezonul cu Jesse Marsch antrenor, a continuat cu interimarul Michael Skubala, iar acum îl are la cârmă pe spaniolul Javi Gracia. Situația este una extrem de complicată, doar 29 de puncte acumulate în primele 32 de runde, o singură lungime deasupra pozițiilor retrogradabile. Dacă ar fi să căutăm motive de optimism pentru fanii gazdelor, ar fi jocul prestat. Leeds practică în continuare un fotbal ofensiv, rămas din vremea mandatului lui Bielsa. 

Leicester City, campioana din 2016, are de tras serios pentru a se salva de la retrogradare în acest final de sezon. „Vulpile” au 28 de puncte și sunt primele deasupra liniei. Și aici găsim un manager nou, pe Dean Smith, instalat la începutul lunii aprilie. El se confruntă cu mari probleme de lot, în special în compartimentul defensiv. Căpitanul Evans și apărătorii Bertrand, Vestergaard și Justin sunt accidentați. 

• 43 de goluri a marcat Leicester în cele 32 de runde. Are cel mai bun atac din jumătatea a doua a clasamentului. Leeds e aproape de ea, cu 41 de reușite

• 3.1 este media golurilor atât în meciurile lui Leeds, cât și în cele disputate de Leicester în actuala stagiune

• Leicester este pe podium în clasamentul eficienței în acest sezon de Premier League. 33% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri

• ultimele 7 meciuri disputate de Leeds au fost GG

• și în cele mai recente 3 deplasări ale lui Leicester au marcat ambele formații.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.42.

35 de LEI FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe GetsBet prin acest link

Girona și Real Madrid se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 31 din La Liga. Girona este surpriza sezonului în La Liga. Dacă nu prin prisma rezultatelor, locul 11, cu 38 de puncte, măcar prin cea a jocului prestat. Sub comanda lui Míchel, catalanii s-au luat la trântă cu orice adversar și au a 4-a ofensivă din campionat. Printre numele interesante din lot se numără și fostul dinamovist Aleix Garcia, cel mai bun pasator al echipei, cu 6 assisturi stagionale. 

Real Madrid și-a luat gândul de la titlu, 11 puncte în spatele rivalei Barcelona când mai sunt de jucat 8 partide. Carlo Ancelotti trebuie să își menajeze starurile pentru marele obiectiv al sezonului, Liga Campionilor. Madrilenii mai au doar două săptămâni până la șocul semifinalelor, turul cu Manchester City. Oaspeții au ceva absențe pentru disputa de astăzi. Ceballos e suspendat, iar Benzema, Alaba, Mendy și Hazard sunt accidentați. 

• meciul direct din turul campionatului s-a încheiat 1-1

• Girona deține un record fantastic: a marcat în toate cele 7 meciuri disputate vreodată împotriva lui Real Madrid

• 44 de goluri a înscris Girona în primele 30 de etape. Doar Barcelona, Real și Atletico au atacuri mai bune

• doar 4 partide a pierdut Girona pe teren propriu în actuala stagiune.

Pe Superbet, cota pentru pentru Girona marchează peste 0.5 goluri este @1.53. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Plymouth vs Bristol Rovers
Pronostic:
1
Cota
1.42
Barnsley vs Ipswich
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.55
Leeds United vs Leicester
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Girona vs Real Madrid
Pronostic:
Girona marchează
Cota
1.53
Cota finala: 4.78
Profit: 18.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro