Ponturi Pariuri Tenis Maxime Cressy vs Stan Wawrinka

Superbet

Depăsim perioada mai slabă, cu un pronostic din primul tur de la Madrid, acolo unde se intâlnesc Maxime Cressy și Stan Wawrinka. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum ei pronosticul propus.

Maxime Cressy este un jucător american de 25 ani, aflat pe locul 39 ATP. El este in opinia mea cel mai spectaculos jucător din circuit, unul dintre singurii care încă joacă serviciu-vole si un jucător all in pentru care nu există vreo diferență între primul și al doilea serviciu. Meciurile sale sunt presărate cu foarte mulți ași, dar cu și mai multe duble greșeli, fiind lider autoritar la acest capitol în circuit. Cressy preferă suprafețele rapide, în special hardul indoor și iarba, acolo unde își poate pune în valoare arma principală, serviciul, și poate obține multe puncte ușoare. Are titlu la Newport in 2022, an în care a mai jucat alte 2 finale la Melbourne și Eastbourne, iar in luna februarie a acestui an a jucat finala la Montpellier, pierdută contra lui Sinner. Forma sa este foarte slabă și vine aici după 6 înfrângeri consecutive. 

cota2.ro

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 38 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. Elvetianul este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, și se descurcă bine pe zgură, suprafață pe care a câștigat Roland Garros în 2015, a jucat finala în 2017, dar a bifat și alte 6 titluri ATP. Nici el nu este intr-o formă prea bună și vine după 3 înfrângeri în ultimele 4 partide. 

Cressy nu se simte deloc confortabil pe zgură, suprafață pe care în cariera sa are un procentaj de sub 40% meciuri câștigate, iar anul acesta a pierdut ambele intâlniri. Așa cum spuneam și mai sus el incearcă pe cât posibil să scurteze punctele, forțează serviciul, iar recent are performanțe negative greu de egalat. În ultimele 5 meciuri disputate a inregistrat, atentie, numai puțin de 85 de duble greșeli, având 25 duble greseli cu Felix Auger Alliasime sau 20 cu Carballes Baena.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maxime Cressy vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Peste 13.5 duble greseli
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro