Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.01

Superbet

Celta Vigo și Elche se înfruntă astăzi, de la ora 23:00, în runda cu numărul 31 din La Liga. Celta Vigo, antrenată de Carlos Carvalhal din noiembrie 2022, și-a construit un lot extrem de interesant. A cheltuit peste 22 de milioane de euro în acest sezon și are fotbaliști cu nume în atac, precum Iago Aspas sau Haris Seferovic. Clasarea este decentă, locul 13, cu 36 de puncte. Are un avans liniștitor în privința retrogradării, 6 lungimi.

Elche este ca și retrogradată în liga secundă spaniolă. Are unul dintre cele mai slabe parcursuri din istoria competiției, doar două victorii în primele 30 de runde. Lotul este cel mai modest din la Liga, cotat la doar 60 de milioane de euro. De la începutul lunii aprilie, echipa a rămas pe mâna unui antrenor lipsit de experiență, argentinianul Sebastián Beccacece.

cota2.ro

• Celta Vigo a câștigat meciul tur contra celor de la Elche, scor 1-0

• Elche are cel mai slab atac din La Liga, 20 de goluri marcate, dar și cea mai slabă defensivă, 61 încasate

• Celta Vigo are golaveraj pozitiv pe teren propriu, 21-17

• 146.20 milioane de euro valorează lotul celor de la Celta Vigo. Elche este cotată la 60.70 milioane

• 12.63 ocazii de gol/meci și-a creat Celta Vigo în acest sezon. Elche e net inferioară, 9.67 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Celta Vigo este @1.35.

50 de LEI FreeBet + 500 de FreeSpins oferite la înregistrare pe Superbet Online AICI

Lillestrom și Bodo/Glimt sunt adversare astăzi, de la ora 21:15, în semifinalele Cupei Norvegiei. Lillestrom a revenit în elita fotbalului norvegian în urmă cu două sezoane. S-a mișcat bine, obținând două clasări pe locul 4 în campionat. A participat și în preliminariile precedente din Conference League, fiind eliminată cu un drastic 5-1 la general de Antwerp. Lotul pregătit de Geir Bakke este unul decent, dar doar atât, cotat la puțin peste 13 milioane de euro. 

Bodo/Glimt a luat cu asalt fotbalul din Norvegia în 2020, a cucerit două titluri consecutive, apoi a făcut spectacol în cupele europene. A jucat un sfert de finală în Conference League și a construit un lot mult peste valoarea competiției interne, cotat la 28.35 milioane de euro. În ciuda ofertelor avute, Kjetil Knutsen, artizanul reușitelor recente, a rămas pe banca echipei.

• Bodo/Glimt a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri directe disputate contra lui Lillestrom. Cel mai recent, în octombrie 2022, a fost un categoric 4-1

• Lillestrom n-a mai învins-o pe Bodo/Glimt din 2015

• Bodo/Glimt a disputat 5 meciuri oficiale în anul 2023. Le-a câștigat pe toate la diferență de cel puțin două goluri

• 19 ocazii de gol/meci și-a creat Bodo/Glimt în primele runde ale sezonului din Norvegia. Lillestrom stă mai prost, 15.67 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru Bodo/Glimt merge mai departe este @1.60.

60 de LEI FreeBet + 60 de FreeSpins oferite la înregistrare pe BETANO AICI

Nottingham Forest și Brighton se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 33 din Premier League.  Nou-promovata Nottingham a investit o avere în transferuri în acest sezon, peste 184 de milioane de euro. Steve Cooper n-a reușit să închege echipa dorită, iar „pădurarii” au mari emoții în privința retrogradării. Sunt penultimii în clasament, cu 27 de puncte. Situația nu e disperată, având de recuperat doar două puncte până la zona sigură. 

Brighton este revelația sezonului în Premier League. Trupa pregătită de Roberto de Zerbi practică un fotbal total, extrem de ofensiv, reușind să domine chiar și granzii din top 6. Singura problemă a „pescărușilor” este naivitatea defensivă. În acest moment, Brighton ocupă poziția a 8-a, cu 49 de puncte. Are însă 3 partide restante față de formațiile din față. 

• Nottingham vine după un meci extrem de spectaculos, un eșec cu 2-3 pe terenul lui Liverpool

• Nottingham a marcat în 13 din ultimele 14 meciuri disputate pe teren propriu

• Brighton a încasat 23 de goluri în cele 15 deplasări stagionale

• Nottingham stă bine în clasamentul individual al duelurilor câștigate, peste 51% . Ocupă locul 8 în această ierarhie.

Pe Superbet, cota pentru peste 0.5 goluri marcate de Nottingham Forest este @1.60.

35 de LEI FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe GetsBet prin acest link

România și Austria se înfruntă astăzi, de la ora 17:30, în runda cu numărul 5 a grupei 4 din preliminariile Campionatului European.  România nu s-a mai calificat la un Campionat European de handbal masculin din anul 1996. Acum, „tricolorii” pregătiți de Xavi Pascual au o șansă imensă. Au strâns 4 puncte în primele 4 runde, iar o victorie astăzi ar însemna calificarea în proporție de peste 90%. Primele două formații din grupă merg direct la turneul final de anul viitor, din Germania. Selecționerul are la dispoziție cel mai bun lot posibil pentru această partidă. 

Austria a obținut deja calificarea matematică la EURO, victorii pe linie până în acest moment al grupei. E de așteptat ca selecționerul Ales Pajovic să le ofere minute și handbaliștilor de plan secund, un test important înaintea turneului final. Oricum, lotul Austriei nu este unul de speriat, fără vreun star în adevăratul sens al cuvântului.

• România a câștigat clar ambele meciuri disputate pe teren propriu în actuala campanie: 34-26 cu Ucraina și 25-17 cu Insulele Feroe

• dacă învinge astăzi, România ar putea obține calificarea matematică la finalul zilei. Condiția este ca Ucraina să nu învingă în Insulele Feroe

• și cu o victorie a Ucrainei, „tricolorii” sunt în mare măsură calificați. Ar trebui să nu piardă ultimul meci împotriva ucrainenilor la diferență mai mare de 8 goluri. Doar printr-un tragedie s-ar putea întâmpla asta!

• România n-a mai pierdut un meci oficial jucat acasă din aprilie 2021. Adversara de atunci era de un alt calibru, Suedia, campioana europeană en-titre.

Pe Superbet, cota pentru 1X este @1.45.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Celta Vigo vs Elche
Pronostic:
1
Cota
1.35
Lillestrom vs Bodo/Glimt
Pronostic:
Bodo/Glimt se califică
Cota
1.60
Nottingham Forest vs Brighton
Pronostic:
gazdele marchează
Cota
1.60
România vs Austria
Pronostic:
1X
Cota
1.45
Cota finala: 5.01
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro