Ponturi Pariuri Tenis Sorana Cirstea vs Aryna Sabalenka

BETANO

Cel mai tare meci al zilei de la Madrid, le aduce față în față in turul secund pe Sorana Cîrstea și Aryna Sabalenka. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Pericolul de a iesi din primele 100 jucătoare ale lumi a speriat-o pe Sorana, jucătoarea de 32 ani din România traversând una dintre cele mai bune perioade din ultimii ani. După un început destul de slab, cu eliminări in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, Sori a impresionat la Sunshine Double, reușind sferturi de finală la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atât performanțele cât mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucătoare puternică, iar pe suprafețele rapide, așa cum este surprinzător și zgura de la Madrid, forțează serviciul și este destul de agresivă la retur. Ea vine aici intr-o formă foarte bună, cu 10 victorii în ultimele 12 partide, printre victime fiind jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si mai ales adversara de azi, Sabalenka. In primul tur a trecut de Davis.

cota2.ro

Campioana din 2021, Aryna Sabalenka, este cap de serie nr.2 la Madrid și fără discuții una dintre favoritele la trofeu. Cu un bilanț 21-4 în acest an, sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoare anului pâna în acest moment, reușind să câștige titlul la Adelaide și mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Confruntată în trecut cu anumite probleme în special de ordin mental și al încrederii în sine, Aryna este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimii ani și are în palmares pe lângă titlul de la Melbourne, semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi, finale la Turneul Campionilor, Hertsogenbosch sau Stuttgart.

Deși se joacă pe zgură, suprafața de la Madrid este destul de rapidă și favorizează în mod cert jucătoarele puternice. Sabalenka are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic, într-o zi bună fiind aproape imposibil de returnat. Ea este o jucătoare foarte orgolioasă și o văd să intre extrem de montată aici, pregătită să iși ia revanșa după infrângerea surprinzătoare de la Miami. În întâlnirea de luna trecută am avut 7 ași de fiecare parte, iar cota pentru Sabalenka - peste 4.5 ași mi se pare de neratat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sorana Cirstea vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Sabalenka - peste 4.5 ași
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro