Ponturi Pariuri Fotbal U Cluj vs UTA

Fortuna

Azi, de la ora 19:00, se joacă a doua semifinală din Cupa României! U Cluj și UTA se duelează pentru ultimul loc din finala Cupei, acolo unde a ajuns deja Sepsi, echipă care s-a transformat într-o specialistă a Cupei în ultimii ani.

Partida va avea loc pe Cluj Arena, în casa ”șepcilor roșii”, și va fi condusă de o brigadă ce-l va avea la centru pe Horia Mladinovici.

cota2.ro

La Cluj, arădenii vin fără Laszlo Balint, antrenor care s-a despărțit de ”Bătrâna Doamnă”, dar UTA l-a readus în circuit pe Mircea Rednic, un antrenor cu experiență care are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

Totuși, Rednic a anunțat că nu va abandona Cupa, acolo unde se află la două meciuri de trofeu, dar a recunoscut că obiectivul principal e menținerea arădenilor în prima ligă.

Ultimele dueluri dintre U Cluj și UTA au fost întotdeauna aspre, cu multe faulturi și multe cartonașe galbene, iar meciul de azi n-ar trebui să fie o excepție, mai ales că se joacă pentru un loc în finală.

  • Totuși, mare atenție, că nu degeaba am specificat prezența lui Mladinovici la centru. Arbitrul preferă să lase jocul mai liber și nu e atât de darnic în ceea ce privește cartonașele galbene. Desigur, asta nu e o garanție asupra faptului că dacă meciul va fi unul foarte dur nu vom vedea avertismente;
  • Însă, pentru pariul nostru de azi mergem în zona de cartonașe galbene, dar ținem cont de ceea ce am spus mai sus și nu ne focusăm pe numărul avertismentelor, ci pe echipa care le va încasa;
  • Cum UTA este recunoscută drept o echipă dură, agresivă, direcția este cumva simplă. Implicarea arădenilor ar putea să fie mult mai mare și pentru că pe bancă va fi un antrenor nou, iar clasicul ”șoc la echipă” vine de multe ori cu o schimbare puternică de atitudine din partea fotbaliștilor.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
U Cluj vs UTA
Pronostic:
Mai multe cartonașe galbene UTA
Cota
2.21
Cota finala: 2.21
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro