Ponturi Pariuri Tenis Alexander Bublik vs Holger Rune

BETANO

Continuăm avancronicile de la Madrid, acolo unde în turul secund avem meciul dintre Alexander Bublik si Holger Rune. Mai jos aveti o scurta analiza a celor 2 jucători precum și pronosticul propus. 

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 55 ATP, unul dintre cei mai spectaculosi jucători din circuit. Vine după un an bun pentru el, cu 3 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, dar și un titlu la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are semifinale la Marseille in sală, insă in general rezultatele sale au fost sub asteptări cu multe eliminări în primul tur și momente controversate. Pe zgură nu se simte deloc bine, victoria cu Galan din primul tur fiind o reală surpriză. A trimis 17 ași și a înregistrat 13 duble greșeli.

cota2.ro

Danezul Holger Rune vine aici după un meci senzațional la Munchen, acolo unde a salvat 4 mingi de meci in finala cu Van De Zandschulp și a reusit să câștige al 4-lea titlu ATP din scurta sa carieră. El este un tânăr de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 7 ATP, cel mai bun din cariera sa. La doar 17 ani, începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin 5 turnee Challenger, iar în 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are titlu la Munchen, finală la Monte Carlo, semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev.

Nu îi dau vreo șansă lui Bublik, insă zgura rapidă de la Madrid poate prelungi meciul prin câteva game-uri câștigate ușor pe serviciu. Kazahul ar fi ajuns mult mai sus dacă și-ar fi gestionat cum trebuie psihicul și emoțiile, insă, alături de Cressy, el mi se pare jucătorul care riscă cel mai mult serviciul din întregul circuit masculin, având de fiecare dată foarte mulți ași dar și multe duble greșeli. Practic, pentru Bublik nu există diferență între primul și al doilea serviciu, iar atunci când întâlnește jucători buni la retur, asa cum este Rune, riscul la serviciu, frustrarea și în consecință numărul de duble greșeli cresc considerabil. Rune are la rândul său probleme de concentrare, iar în 9 din ultimele partide disputate a comis cel puțin 3 duble greșeli. In aceste condiții linia oferită de Betano pentru cel putin 10 duble greșeli mi se pare ușor de depășit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Bublik vs Holger Rune
Pronostic:
Peste 9.5 duble greseli
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 8.82
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro