Ponturi Pariuri Tenis Camila Ossorio Serano vs Aryna Sabalenka

BETANO

Pentru astăzi vă propum avancronica meciului dintre Camila Osorio Serrano și Aryna Sabalenka. 

Camila Osorio Serrano este o sportivă de 21 de ani din Columbia, momentan pe locul 115 WTA. Ea joacă aproape în exclusivitate pe zgură, acolo unde a obținut și cele mai importante rezultate din cariera, 1 titlu WTA la Bogota și alte 3 de nivel inferior ITF. Ea participa aici după o pauză de 2 luni, generată de o accidentare suferită la Monterrey, iar prezența ei in turul 3 surprinde, mai ales că vine într-un moment în care evoluțiile sale nu erau chiar la cel mai înalt nivel. Osorio nu este foarte înaltă și de aceea comite destul de multe duble greșeli în încercarea de a fi competitivă la serviciu. A trecut de Burel și Kostyuk, meciuri în care a trimis un singur as și a comis 6 duble greșeli.

cota2.ro

Campioana din 2021 la Madrid, Aryna Sabalenka, a impresionat la debut și nu i-a dat nicio șansa Soranei Cîrstea de care a trecut cu 6-4, 6-3. Ea confirmă forma bună din 2023, an în care a câștigat primul turneu de mare șlem al carierei și în care s-a impus in 22 din cele 26 partide disputate. Sabalenka este o forță în adevăratul sens al cuvântului, care iși domină fizic adversarele prin loviturile sale puternice și lovește mingea cu viteze văzute în circuitul masculin. Servește foarte puternic și inregistrează mulți ași, câștigând multe puncte ușoare,mai ales atunci când suprafața îi permite. Pe lânga titlul de la Australian Open are în 2023 titlu la Adelaide și finale la Indian Wells și Stuttgart.

În condițiile de zgură rapidă de la Madrid, o văd pe Sabalenka una dintre favoritele clare la trofeu și nu cred că poate avea probleme cu Serrano. Serviciul i-a functionat la parametri optimi contra Soranei când a trimis 7 ași și mă astept să depăsească această linie astăzi. Aryna este de asemenea extrem de agresivă la retur și pune presiune în special pe serviciul secund al adversarelor. Jucătoarea din Columbia este destul de imobilă, vine după o accidentare și nu ii dau prea multe șanse.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Camila Ossorio Serano vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Sabalenka - peste 6.5 asi
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro