Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs FCSB

Superbet

CSU Craiova - FCSB prinde și mai multă importanță după ce, sâmbătă, Farul s-a împiedicat în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, doar remiză cu Sepsi, 1-1.

Craiova o urmărește pe FCSB, în timp ce roș-albaștrii sunt cu ”follow” pentru titlu! Într-un playoff în care toată lumea urmărește pe toată lumea, confruntarea de azi de pe Oblemenco va fi decisivă în special pentru olteni: dacă vor pierde, atunci sunt ”pa” din lupta la titlu și chiar și din cea pentru un loc de cupă europeană.

cota2.ro

  • În acest moment, FCSB ocupă poziția a 3-a, cu 37 de puncte, în timp ce Craiova se află o treaptă mai jos, pe 4, cu 35 de puncte. CFR, ocupanta locului secund are 38 de puncte, în timp ce Farul, liderul cu un meci în plus, e la borna 43!

În meciul tur, de pe Arena Națională, s-a terminat 1-1, cu FCSB reușind să egaleze în repriza secundă prin Edjouma, fotbalist care nu va juca în partida de azi. De altfel, ultimele două meciuri directe au avut loc la București și s-au terminat identic, 1-1.

Ultima deplasare în Bănie n-a fost cu noroc pentru FCSB, care a pierdut cu 2-1 în fața Craiovei antrenată la acea vreme de Mirel Rădoi.

Cum un rezultat de egalitate ar fi bun doar pentru Farul și CFR Cluj, e greu de crezut că vreuna dintre echipe se va mulțumi doar cu o remiză. Partida se va juca în regim de sold-out, cu toate biletele vândute încă din urmă cu două zile, iar la centru va fi Istvan Kovacs.

  • 13 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci direct | Craiova a avut 19;
  • 16 faulturi a bifat FCSB la penultima confruntare | Craiova a avut 10;
  • 16 faulturi a provocat FCSB la ultima deplasare de la Craiova | Oltenii au faultat de 18 ori la meciul de acasă;
  • 20 de faulturi a comis FCSB la derby-ul recent cu Rapid.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Craiova vs FCSB
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi FCSB
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro