Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

Fortuna

In prima zi a lunii si a saptamanii va propun o cota 2,28 alcatuita din 2 duble conditionate de numarul de goluri in meci.

FROSINONE-REGGINA (ora 21:30): Liderul din Serie B, Frosinone (68 puncte), isi continua marsul triumfal spre Serie A si nu isi permite pasi gresiti, mai ales pe teren propriu. Reggina incearca sa isi securizeze locul 8 (46 puncte), ultimul care i-ar permite accesul in playoff-ul pentru promovare.

cota2.ro

  • Cu 4 etape inainte de final, Frosinone are 8 puncte avans fata de locul 3,primele 2 echipe promovand direct in Serie A.
  • Trupa pregatita de fostul campion mondial, Fabio Grosso, are cea mai buna aparare din Serie B,20 de goluri primite,dar si al 2-lea atac,51 de goluri marcate.
  • In ultimele 4 meciuri, Frosinone nu a riscat nimic,este neinvinsa, principalul scop fiind acela de a obtine ceva de la fiecare meci, ultimele 2 partide terminandu -se 0-0.
  • Ultimele 8 meciuri ale lui Frosinone s au terminat Under 3,5 goluri.
  • Golgheterul lui Frosinone,Mutarelli (12 goluri), este accodentat, si nu face parte din lot pentru meciul de azi,dar Roberto Insigne (7 goluri), fratele lui Lorenzo,va fi pritre titulari. La fel si Boloca, mijlocasul roman fiind unul dintre mijlocasii cu cele mai apreciate prestatii din Serie B.
  • -Reggina, echipa pregatita de legendarul Pippo Inzaghi, vine dupa un egal si o infrangere in ultimele 2 meciuri si va incearca sa si mentina avansul de 3 puncte fata de locul 9.

PARIUL pentru Frosinone - REGGINA este 1X si sub 3,5 goluri - cota 1,45 la Fortuna.

SEVILLA - GIRONA (ora 22:00): Andaluzii vor sa isi continue seria incredibila de cand au fostul preluati de Jose Luis Mendillbar in fata catalanilor de la Girona care au marcat de 4 ori in poarta Realului.

  • -Sevilla a urcat pe locul 11,la 10 puncte de primul loc retrogradabil,iar Girona are acelasi numar de puncte,fiind cu un loc mai sus in clasament.
  • -13 puncte din ultimele 15 posibile a reusit Sevilla in Primera,moralul fiind "betonat" si de o calificare in stil de mare echipa in semifinalele Europa League in dauna lui Manchester United.Practic,Andaluzii sunt neinvinsi de cand au fostul preluati de noul antrenor.
  • -Atacul Sevillei si a revenit, marocanul En Nesyri (8 goluri), ajutat de argentinienii Lamela (4 goluri) si Ocampos (3 goluri) formand un trio letal pentru price aparare.
  • -Girona vine dupa o victorie senzationala in fata campioanei Real Madrid (4-2), meci in care noua senzatie argentiniana, Castellanos, a marcat toate golurile,ajungand la 12 reusite in total.
  • -6 jucatori indisponibili va avea Girona pentru meciul din aceasta seara de la Sevilla.
  • -Girona nu exceleaza in meciurile din deplasare,reusind sa aduca doar 11 puncte din 45 posibile.
  • -In ciuda celor 4 goluri marcate Realului,catalanii au o aparare care a incasat 45 de goluri in 31 de meciuri,identica cu cea a Sevillei.

PARIUL pentru Sevilla - Girona este 1X si peste 1,5 goluri - cota 1,57 la Fortuna

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Frosinone vs Reggina
Pronostic:
1X si sub 3,5 goluri
Cota
1.45
Sevilla vs Girona
Pronostic:
1X si peste 1,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 2.28
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro