Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

Superbet

Leicester și Everton se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-un meci al suferinței în runda cu numărul 34 din Premier League. Leicester, campioana din 2016, tremură serios pentru salvarea de la retrogradare în ultimele 5 partide ale sezonului. „Vulpile” sunt primiele sub linie în acest moment, cu 29 de puncte. Asta deși lotul este în continuare unul extraordinar, cotat la 443 de milioane de euro. Venirea lui Dean Smith pe bancă, în urmă cu două săptămâni, a adus câteva motive de optimism. Leicester vine după două rezultate pozitive, victorie 2-1 cu Wolves și remiză 1-1 cu Leeds. Problemele sunt în continuare pe plan defensiv. Bertrand, Evans și Vestegaard nu au fost recuperați după accidentări. 

Everton este într-o situație și mai complicată decât adversara de astăzi. „Caramelele” au un punct mai puțin, dar partea rea este că jocul nu funcționează deloc. Dacă Leicester produce constant goluri și ajunge ușor la porțile adverse, în cazul trupei pregătite de Sean Dyche este jale. Are cel mai slab atac din competiție, doar 25 de goluri. La capitolul absențe găsim una notabilă în defensivă, căpitanul Coleman. 

cota2.ro

• Leicester a câștigat cu 2-0 meciul disputat contra lui Everton în turul campionatului

• 44 de goluri a marcat Leicester în acest sezon. Are cel mai bun atac dintre formațiile aflate în a doua jumătate a clasamentului

• Everton are un bilanț dezastruos în deplasările din acest sezon: o singură victorie și 26 de goluri încasate în 16 partide 

• Leicester este în topul eficienței în acest sezon de Premier League. 33% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost goluri. 

Pe Superbet, cota pentru peste 0,5 goluri marcate de Leicester este @1.22.

---------------------

Istanbulspor și Giresunspor se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 32 din prima ligă a Turciei. Istanbulspor, aflată la primul sezon de la revenirea în elită, are cel mai tânăr lot din primul eșalon, cu o medie de vârstă de sub 25 de ani. Cu 29 de puncte strânse în primele 29 de meciuri jucate, gazdele de astăzi sunt primele deasupra liniei retrogradării. Istanbulspor a legat 3 rezultate pozitive, dar problemele defensive persistă, cea mai slabă apărare din campionat.

Giresunspor este contracandidata directă la salvare. Cu un lot de valoare apropiată, în jurul a 16 milioane de euro, formația pregătită de Hakan Keles are 27 de puncte. Oaspeții au mari probleme de efectiv înaintea deplasării de astăzi. Printre absenți se numără și fundașii centrali titulari, Alexis Perez și Ramon Arias. 

• Giresunspor a câștigat meciul direct disputat contra lui Istanbulspor în turul campionatului, scor 3-2

• Istanbulspor vine după două rezultate identice, remize 3-3 cu Fenerbahce și Antalyaspor

• 58 de goluri a încasat Istanbulspor în acest sezon, cea mai slabă apărare din campionat. Nici Giresunspor nu stă mai bine, 54 de goluri primite

• Giresunspor a marcat în ultimele 6 meciuri oficiale

• în 18 dintre cele 29 de meciuri disputate de Istanbulspor s-au marcat peste 2.5 goluri.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.42. 

Voi juca acest pariu în treapta 1 din proiect PIRAMIDA cu miză 1% din bugetul lunar de pariuri!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Everton
Pronostic:
Leicester marchează
Cota
1.22
Istanbulspor vs Giresunspor
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 1.73
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro