Ponturi Pariuri Tenis Mirra Andreeva vs Aryna Sabalenka

BETFAIR SPORTSBOOK

In optimile Masters-ului de la Madrid, pe tabloul feminin, avem meciul dintre surpriza Mirra Andreeva și Aryna Sabalenka. Mai jos aveti o scurtă analiză a celor doua jucătoare precum și pronosticul propus.

Mirra Andreeva este o tânără jucatoare din Rusia de doar 16 ani, momentan pe locul 194 WTA. Antrenată de Jean Rene Lisnard cel care în trecut i-a pregătit pe Rublev sau Medvedev, Mirra este o mare speranță a tenisului feminin, iar viitorul său pare strălucit, având toate atuurile pentru a ajunge in top. Finalistă la Australian Open în competiția destinată junioarelor, Andreeva a câștigat toate celelalte partide disputate în acest sezon, perioadă în care a cucerit titlurile ITF de la Chiasso si Bellinzona. Mai mult, de la trecerea sa la senioare, făcută in 2022, Mirra a câștigat peste 80 % din meciuri cucerind 6 titluri de nivel inferior. Aici a primit un wildcard și a profitat la maximum de el, făcând definitiv pasul către tenisul mare prin victoriile cu Leylah Fernandez, Haddad Maia și Linette, jucătoare din top 50 WTA.

cota2.ro

Câștigătoare a titlului în 2021, Aryna Sabalenka, este cap de serie nr.2 la Madrid și fără discuții una dintre favoritele la trofeu. Cu un bilanț 23-4 în acest an, sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoare anului pâna în acest moment, reușind să câștige titlul la Adelaide și mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 2 finale, la Indian Wells și Stuttgart, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Aici a trecut de Sorana Cîrstea și Camila Osorrio Serrano.

Mirra Andreeva este o jucătoare de mare perspectivă, insa este totuși incă o junioare și nu cred că poate face față jocului extrem de agresiv al Arynei Sabalenka. Suprafața de la Madrid îi convine de minune jucătoarei din Belarus, dându-i posibilitatea să câștige multe puncte ușoare direct cu serviciul și să iși domine adversarele prin forța loviturilor. Chiar dacă a impresionat aici, Andreeva are doar 4 meciuri in intreaga carieră la nivel WTA, iar acum intalneste cel mai dificil adversar.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Mirra Andreeva vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Sabalenka 2-0
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro