Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs CFR Cluj

Superbet

Rapid și CFR Cluj închid etapa a 6-a din playoff-ul SuperLigii! Meciul are loc azi, de la 20:30, pe stadionul Giulești, acolo unde se anunță, din nou, o atmosferă senzațională.

Egalul neașteptat al Farului a redeschis în termeni și mai interesanți lupta la titlu, iar FCSB a fost prima care a profitat de pasul greșit al ”marinarilor”.

cota2.ro

Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 în derby-ul cu CSU Craiova și au ajuns pe poziția a 2-a, la 3 puncte în spatele liderului Farul.

În acest moment, presiunea s-a mutat pe CFR Cluj! Campioana României a picat, măcar pentru o zi, pe locul 3 și se află la 5 puncte de Farul și la 2 puncte în spatele celor de la FCSB. Orice alt rezultat în afara victoriei o îndepărtează considerabil de titlu pe trupa lui Dan Petrescu.

Rapid speră din nou la cupele europene după ce a bifat prima victorie din playoff, chiar cu rivala FCSB. Giuleștenii au 31 de puncte, iar dacă vor câștiga se vor apropia la doar 4 puncte de CFR, ocupanta locului 3, ultimul care permite cursa pentru Conference League.

  • În tur, în Gruia, Rapid a făcut un meci excelent, dar a trebuit să se mulțumească doar cu o remiză, scor 2-2;
  • Veștile și mai bune pentru elevii lui Mutu sunt date de statisticile de pe teren propriu: Rapid a câștigat ultimele 2 meciuri din postura de gazdă contra CFR-ului: 2-0 la Mioveni și 2-1 pe Giulești;

Partida de azi va fi arbitrată de Marcel Bîrsan, unul dintre arbitrii din SuperLigă care preferă să fluiere destul de rapid și de des în timpul duelurilor. Iar cum ultimul meci de pe giulești, cel dintre Rapid și FCSB, ne-a arătat intensitatea cu care se joacă pe terenul vișiniilor, atunci ne îndreptăm atenția spre un pariu special și azi.

  • 23 de faulturi (!!!) a făcut Rapid în meciul cu FCSB;
  • 12 faulturi a bifat Rapid în deplasarea de la CSU Craiova;
  • 16 faulturi a făcut Rapid, pe teren propriu, în duelul cu Farul;
  • 13 faulturi a făcut Rapid la ultimul meci de acasă contra CFR-ului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Rapid
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro