Ponturi Pariuri Tenis Aslan Karatsev vs Daniil Medvedev

BETANO

In optimile de finală ale turneului Masters de la Madrid, avem meciul intre Aslan Karatsev si Daniil Medvedev. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucatori, precum și pronosticul propus. 

Aslan Karatsev este un jucator rus de 29 ani momentan pe locul 121 ATP. Valoarea sa este insa mult superioara acestei pozitii, el fiind un fost semifinalist de Australian Open, castigator a 3 turnee de nivel ATP, ajuns pana pe locul 14 mondial in anul 2022. De la inceputul anului trecut a suferit insa o cadere inexplicabila, fiind eliminat din primul tur la majoritatea turneelor la care a participat. Problemele au fost insa in special de ordin mental, Karatsev fiind un jucator capricios. In 2023 da semne de revenire. Are semifinale la Pune, si vine dupa 8 victorii in ultimele 9 partide. Aici a intrat din calificari si a invins jucatori de top precum Struff, Djere si mai ales De Minaur. 

cota2.ro

Daniil Medvedev este jucătorul inceputului de an in circuitul masculin cu 5 finale consecutive în ultimele 3 luni, perioadă în care a câștigat 4 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha si Miami, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 17 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile. 

Zgura este punctul slab al lui Medvedev, el chiar declarând că nu se simte deloc confortabil pe această suprafață. In turul precedent a avut mari emotii cu tânărul Shevchenko, fiind foarte aproape de eliminare. Karatsev este singurul jucător rus și unul dintre putinii jucatori din circuit care au palmares pozitiv contra lui Medvedev, invingându-l pe acesta de 3 ori in 4 partide.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aslan Karatsev vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Aslan Karatsev +4.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro