Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

UNIBET

Ziua de marți a venit cu tristețea încheierii mini-vacanței de 1 mai, dar are, totuși, și părți bune: se joacă etapă intermediară în campionatele importante din Europa!

Suntem cu ochii pe Premier League și La Liga sau, mai precis, pe Arsenal și Real Madrid, pentru că ele sunt echipele pe care ne vom focusa atenția pe biletul de azi.

cota2.ro

ARSENAL - CHELSEA (22:00) - Arsenal e în picaj de 4 runde în Premier League și s-a îndepărtat considerabil de titlu. Totuși, chiar și-așa, trupa lui Arteta ar putea să revină pe primul loc, măcar temporar, dacă va reuși să câștige derby-ul londonez cu Chelsea.

Dacă despre ”tunari” spunem că nu-s în formă bună pentru că n-au câștigat de 4 etape, la Chelsea situația din acest sezon e absolut catastrofală! Fosta campioană a Angliei e de nerecunoscut, a ajuns pe locul 12, are 3 înfrângeri consecutive, iar angajarea lui Lampard pentru acest interimat s-a transformat într-un veritabil fiasco.

  • În tur, Arsenal s-a impus cu 1-0 pe Stamford Bridge;
  • De altfel, Arsenal a câștigat ultimele 2 dueluri cu Chelsea, dar ambele au fost pe terenul trupei ”blue”;
  • La ultimul joc direct disputat pe Emirates, Chelsea a câștigat cu 2-0. Dar vorbeam de un sezon în care Chelsea era o echipă serioasă, care prindea loc de Liga Campionilor;
  • 6 șuturi pe poartă a avut Arsenal la ultimul meci din fața propriilor fani, 3-3 cu Southampton;
  • 6 șuturi pe poartă a avut Arsenal și la penultimul meci de acasă, 4-1 victorie cu Leeds.

REAL SOCIEDAD - REAL MADRID (23:00) - Biletul îl începem azi, dar îl vom termina miercuri, asta pentru că meciul din La Liga ales se va termina după miezul nopții. Sociedad - Real Madrid e duel de Liga Campionilor, la cum arată configurația actuală din La Liga.

Gazdele sunt pe locul 4,cu 5 puncte deasupra lui Villarreal, echipa de pe locul 5, în timp ce Real e pe locul 2, fără șanse prea importante la campionat, acolo unde Barcelona e desprinsă cu 11 puncte avans.

Pentru Real va fi un duel excelent în ceea ce privește confruntările cu Manchester City, nu neapărat pentru că Sociedad joacă precum City, ci pentru că deplasările de la San Sebastian au fost mereu grele pentru ”galactici”.

  • Din 2019, de când o bătea ultima dată acasă pe Real, Sociedad n-a mai câștigat deloc în fața madrilenilor în campionat: 4 victorii pentru Real Madrid și 3 rezultate de egalitate sunt consemnate de atunci;
  • În meciul tur, disputat pe Bernabeu, n-am văzut goluri: remiză albă, 0-0;
  • Real Madrid a câștigat ultimul direct cu Sociedad la San Sebastian, scor 2-0;
  • 8 șuturi pe poartă a tras Real Madrid la ultima vizită pe terenul adversarilor de azi;
  • 12 șuturi pe poartă a avut Real Madrid la ultimul meci de campionat.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Arsenal
Cota
1.45
Real Sociedad vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 3,5 șuturi pe poartă Real Madrid
Cota
1.50
Cota finala: 2.17
Profit: 11.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro