Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.61

Superbet

Serie A programeaza azi o etapa intermediara, iar lupta pentru locurile de Champions League este efectiv incendiara. Intre derbyurile din weekendul trecut si cel care urmeaza, AC Milan si Inter se intalnesc in aceasta seara cu echipe care lupta pentru salvare. Am ales o cota de 2,61 la Superbet din meciurile celor 2 formatii din Milano.


cota2.ro

AC MILAN - CREMONESE (ora 22:00) Cu 6 etape inainte de finalul campionatului, trupa lui Pioli nu isi mai permite pasi gresiti, mai ales ca a iesit din top 4. Lupta pentru ultimul loc de Champions League din campionat se da in 4, Inter, Milan si Roma avand 57 de puncte, in timp ce Atalanta sta la panda cu 55 de puncte.


* In o saptamana cu 3 meciuri, AC Milan vine dupa egalul smuls la Roma in ultima secunda si o intalneste pe Cremonese cu cateva zile inainte de alt derby, contra lui Lazio.

* Pioli va face mai mult ca sigur o rotatie a jucatorilor, dar nu ii va avea sigur la dispozitie pe Tomori (suspendat), Ibrahimovic, Pobega si Florenzi (accidentati)

* Din totalul de 57 de puncte, 33 au fost obtinute de "Diavoli" pe San Siro, Milan marcand pe teren propriu 30 din cele 52 de goluri

* Cremonese este pe penultimul loc in clasament, avand 20 de puncte, la 7 puncte distanta de locul 17, cel al salvarii

* Cremonese are cea mai slaba defensiva din Serie A, cu 58 de goluri primite.

* Pentru meciul din aceasta seara, oaspetii au doua absente, fundasul Quagliata (suspendat) si atacantul Tsadjout (accidentati)


PARIUL pentru AC MILAN - CREMONESE este AC Milan castiga & AC Milan va avea mai multe cornere (il gasiti la Superpariuri) - cota 1,80 la Superbet.


VERONA - INTER MILANO (ora 22:00) Inter vine dupa o saptamana cu 3 victorii, 2 campionat cu Empoli si cu Lazio,si una in semifinalele Cupei, cu Juventus si merge la Verona inainte de alt derby, cel cu Roma, de sambata. Gazdele sunt o victima preferata a interistilor (au pierdut toate cele 5 ultime meciuri directe), dar incearca sa valorifice orice puncte,vital in lupta pentru salvare.


* Ca si omologul sau de la Milan, Simone Inzaghi va apela la un turn over al jucatorilor in saptamana cu 3 meciuri tari, dar nu va miza sigur pe accidentatii Skriniar si Gosens.

* Din cele 57 de puncte, Inter a adus 21 din deplasare, marcand 24 din totalul de 54 de goluri.

* Dzeko n a mai marcat in campionat din 19 ianuarie.

* Verona este clasata pe primul loc retrogradabill (18) avand 27 de puncte, la fel ca Spezia, clasata pe 17, cel al salvarii.

* In ultimele 4 partide din Serie A,Verona e neinvinsa,avand 2 victorii si 2 remize.


PARIUL pentru VERONA - INTER este Inter marcheaza peste 0,5 goluri & Inter va avea peste 3,5 cornere (il gasiti la Superpariuri) - cota 1,45 la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AC Milan vs Cremonese
Pronostic:
AC Milan castiga & AC Milan va avea mai multe cornere
Cota
1.80
Verona vs Inter
Pronostic:
Inter marcheaza peste 0,5 goluri & Inter va avea peste 3,5 cornere
Cota
1.45
Cota finala: 2.61
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro