Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.12

BETANO

MAS Fes și Raja Casablanca sunt adversare astăzi, de la ora 23:30, în runda cu numărul 24 din primul eșalon al Marocului. MAS Fes, de 4 ori campioană a Marocului, ultima dată în anul 1985, a obținut o clasare peste așteptări sezonul trecut, pe 4. Anul acesta a pierdut câțiva oameni importanți și se clasează în a doua jumătate a ierarhiei, pe locul 9, cu 29 de puncte obținute în 23 de etape.

Raja Casablanca are 12 titluri în palmares și unii dintre cei mai tari fani din lume. Sezonul acesta este unul compromis. A căzut pe locul 5 în campionat, mizând pe un parcurs lung în Cupa Campionilor Africii. A părăsit competiția săptămâna trecută, în sferturi, iar acum se poate concentra pe plan intern. 

cota2.ro

• Raja Casablanca este neînvinsă în ultimele 9 meciuri directe disputate contra lui MAS Fes

• cele mai recente două meciuri directe s-au încheiat cu același scor, 0-0

• doar 20 de goluri a primit Raja Casablanca în cele 23 de runde din acest sezon. MAS Fes a marcat 24 de goluri în același interval

• 15.66 milioane de euro valorează lotul lui Raja Casablanca. Cel al lui MAS Fes e net inferior, cotat la sub 8 milioane.

Pe Betano, pariul X2 și sub 3.5 goluri în meci are cota @1.55 și poate fi creat cu ajutorul funcției Bet Builder

------------------

Sparta Praga și Slavia Praga dispută astăzi, de la ora 20:00, finala Cupei Cehiei. Condusă de pe bancă de danezul Brian Priske, Sparta Praga e aproape să întrerupă hegemonia marii rivale din ultimele sezoane. Calificată în final Cupei, Sparta a încheiat și sezonul regular din campionat pe primul loc, cu un avans de două puncte față de Slavia. Lotul este unul foarte bun în acest moment, cotat la peste 40 de milioane de euro, iar stilul de joc implementat de Priske este unul extrem de ofensiv. 

Slavia Praga a rămas o forță, cu cel mai valoros lot din Cehia, cotat la peste 52 de milioane de euro. Clubul reprezintă un model de sustenabilitate pentru formațiile din această zonă a Europei. Constant pe plus din transferuri, cu bani aduși din competițiile europene și cu același antrenor, Jindrich Trpisovsky. 

• Sparta și Slavia s-au înfruntat și în urmă cu 2 săptămâni, în campionat. A fost un adevărat recital, scor 3-3

• ultimele 4 meciuri jucate de Sparta au fost GG

• Slavia Praga are cel mai bun atac din prima ligă a Cehiei, 81 de goluri înscrise în cele 30 de etape din sezonul regular

• Sparta are a doua cea mai bună ofensivă, 70 de goluri marcate  

• Sparta și Slavia au expediat același număr de șuturi pe spațiul porților adverse în cele 30 de etape de campionat, câte 446, un echilibru aproape neverosimil.

Pe Betano, cota pentru ambele marchează sau peste 2.5 goluri în meci este @1.42.

------------------

Lazio și Sassuolo se înfruntă de la ora 22:00, în runda 33 din Serie A. Lazio a fost Robin Hood în acest sezon de Serie A. A bătut toți granzii, dar s-a încurcat cu formațiile din jumătatea a doua a clasamentului. Trupa pregătită de Maurizio Sarri vine după două înfrângeri. A rămas pe poziția secundă, dar avansul față de adversarele care atacă locurile de Liga Campionilor este fragil, doar 4 lungimi. 

Sassuolo este în zona în care ne-a obișnuit în ultimele sezoane. O formație spectaculoasă, de jumătatea clasamentului. Nu are emoții în privința retrogradării, 16 puncte avans, dar nici nu speră la cupele europene. Tocmai asta transformă trupa lui Alessio Dionisi într-un adversar periculos, care nu se teme să iasă la atac. 

• Sassuolo a marcat în toate meciurile jucate vreodată pe Stadio Olimpico împotriva lui Lazio 

• 40 de goluri a marcat Sassuolo în primele 32 de runde din acest sezon

• Lazio a primit gol în precedentele două meciuri disputate pe teren propriu în campionat

• Sassuolo a expediat 387 de șuturi spre porțile adverse în acest sezon, mai multe decât Lazio, cu 329 de tentative

• Sassuolo are și mai multe cornere, 154, față de 143 obținute de Lazio.

Pe Betano, cota pentru peste 0.5 goluri marcate de Sassuolo este @1.55.

-----------------

Rosenborg și Brann se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 18 din prima ligă a Norvegiei. Rosenborg este cea mai titrată formație din istoria fotbalului norvegian, cu 26 de titluri, ultimul fiind însă departe, în 2018. Nici actuala stagiune nu se întrevede una strălucită, în condițiile în care și-au vândut golgeterul, pe Casper Tengstedt la Benfica, și extremele Emil Ceide (Sassuolo) și Stefano Vecchia (Malmo). Au încasat peste 12 milioane de euro, dar rezultatele din primele 4 runde sunt dezamăgitoare, doar 6 puncte și 3 goluri marcate. 

Brann este nou-promovată în elita din Norvegia, dar a investit bani serioși. A construit un proiect interesant în al doilea eșalon, cu antrenorul Eirik Horneland la cârmă. Oaspeții de astăzi au strâns 7 puncte în primele 4 runde. Au reușit încă o performanță remarcabilă, calificându-se în finala Cupei,

• Brann a înscris în ultimele 4 meciuri disputate contra lui Rosenborg

• 8 goluri a marcat Brann în cele 3 partide disputate în Cupă în anul 2023. În cele 4 etape din campionat, Brann a înscris alte 8 goluri

• Bard Finne, vârful lui Brann, a ajuns deja la 9 goluri marcate în anul 2023, în Cupă, campionat și amicale

• 59 de șuturi spre porțile adverse a expediat Brann în primele 4 etape din campionat, Rosenborg doar 39

• Rosenborg are o statistică rușinoasă, doar 5 șuturi expediate PE poartă în primele 4 runde. E ultima din primul eșalon la acest capitol! Brann stă mult mai bine, 23 de execuții cadrate. 

Pe Betano, cota pentru X2 și peste 0.5 goluri marcate de Brann este @1.50 și poată fi obținută cu ajutorul funcției Bet Builder

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
MAS Fes vs Raja Casablanca
Pronostic:
X2 & Sub 3.5 goluri
Cota
1.55
Sparta Praga vs Slavia Praga
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Lazio vs Sassuolo
Pronostic:
Sassuolo marchează
Cota
1.55
Rosenborg vs Brann
Pronostic:
X2 & Brann marchează
Cota
1.50
Cota finala: 5.12
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro