Ponturi Pariuri Fotbal Valencia vs Villareal

Superbet

Valencia și Villarreal se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 33 din La Liga.  Valencia n-a mai evoluat în al doilea eșalon al Spaniei în sezonul 1986/1987. Experimentul ratat din acest an, cu Genarro Gattuso pe banca tehnică, i-ar putea costa. Din luna februarie, postul de antrenor este ocupat de Rubén Baraja, fosta legenda a „liliecilor”. Situația este în continuare complicată. Valencia are 33 de puncte. Cu 6 runde rămase de disputat are doar două puncte avans față de zona retrogradării. Pentru disputa de astăzi, Baraja nu se poate baza pe unul dintre golgeterii echipei, Justin Kluivert.

Villarreal a depășit șocul pierderii antrenorului, Unai Emery la Aston Villa. „Submarinul galben” s-a orientat bine, l-a adus pe Quique Setien, fostul tehnician al Barcelonei, și e aproape sigură de un loc de cupă europeană. Ocupă locul 5 în acest moment, cu 53 de puncte. Ar avea de recuperat 8 lungimi față de Real Sociedad, având și meciul de astăzi restant. Așadar, Liga Campionilor nu este un vis imposibil. Cea mai importantă absență pentru partida de astăzi este cea a închizătorului Francis Coquelin.

cota2.ro

Villarreal a învins-o pe Valencia în partida din turul campionatului, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• 46 de goluri a marcat Villarreal în acest campionat. Valencia a punctat de 35 de ori 

• Villarreal a marcat în 4 din ultimele 5 deplasări de pe „Mestalla”

• Valencia a primit gol în precedentele 3 partide disputate pe teren propriu

• 13.09 ocazii de gol/meci și-a creat Villarreal în acest sezon, locul 5 în La Liga la acest aspect

• 5 lovituri de la colț a avut Villarreal în partida jucată în turul campionatului contra Valenciei

• 5.34 lovituri de la colțul terenului/meci a obținut Villarreal în actuala stagiune.

Pe Superbet, SuperPariul Villarreal marchează peste 0.5 goluri și Villarreal va avea peste 2.5 cornere în meci are cota @1.60 și îl voi juca în treapta 1 din proiect PIRAMIDA

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Valencia vs Villareal
Pronostic:
Villareal marchează & va avea 3+ cornere
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 3.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro