Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Karen Khachanov

UNIBET

In sferturile de finala de la Madrid avem meciul dintre Carlos Alcaraz si Karen Khachanov.  

Dupa prestația fabuloasă de la Barcelona unde și-a păstrat titlul fără să piardă set, Carlos Alcaraz este mare favorit și la Madrid, având șansa de a urca din nou in fotoliul de lider mondial. El este un jucător spaniol de doar 19 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 9 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Indian Wells și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023 a jucat cel puțin semifinale în toate turneele la care a participat și a pierdut doar 2 meciuri, cu Norrie si Sinner. Aici a trecut de Ruusuvori, Dimitrov si Zverev jucând din ce in ce mai bine.

cota2.ro

Karen Khachanov este un sportiv rus de 26 ani, clasat pe locul 12 ATP. El a fost și mai sus în clasament, pe locul 8, însă în ultimii ani cariera sa a stagnat, fiind unul dintre jucătorii buni ai circuitului dar fără mari performanțe. Karen are 4 titluri la nivel ATP, toate pe hard, ultimul în 2018, însă cea mai mare performanță a carierei este fără discuții medalia olimpică de argint câștigată la Tokyo. În 2022 are semifinale la Doha și Belgrad, însă cel mai bun joc l-a prestat fără îndoială la US Open când a pierdut tot semifinale contra lui Ruud. A început anul cu semifinală la Australian Open, acolo unde i-a bătut pe Tiafoe sau Korda si i-a luat set lui Tsitsipas.Este solid la serviciu, are o deplasare bună în teren, însă uneori greșește extrem de mult în momente cheie, având destule probleme în condiții de presiune. Aici a trecut de Monteiro, Bautista Agut si Rublev.

Carlos Alcaraz a jucat senzational in ultima perioada si pare invincibil, urmand in curand sa urce din nou in varful clasamentului ATP. El si-a spulberat adversarii cedand doar 7 game-uri cu Tsitsipas, 7 cu Dimitrov sau 3 cu Zverev. Prezenta lui Khachanov aici surprinde, el fiind mai mult un jucator de hard, fara performante notabile pe zgura. Cei doi s-au intalnit de 2 ori, de fiecare data pe aceasta suprafata, iar Alcaraz s-a impus fara nicio problema. A fost 6-1, 6-4, 6-4 la Roland Garros si 6-0, 6-2 la Munchen. Merg pe sub 19.5 game-uri, pronostic ce poate fi win chiar si cu un singur break pe set. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Carlos Alcaraz vs Karen Khachanov
Pronostic:
Sub 19.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro