Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Fortuna

Ziua de joi închide etapele intermediare din campionatele importante, iar noi am ales două jocuri unde cuvântul de ordine va fi echilibrul!

Athletic Bilbao - Betis și Brighton - Manchester United sunt dueluri cu mize europene de fiecare parte, iar acest lucru ar putea aduce destul de multă prudență! Cel puțin în debuturile de meci, pentru că, veți vedea, acolo ne interesează cel mai mult.

cota2.ro

BRIGHTON - MANCHESTER UNITED (22:00) - Teoretic, Manchester United își poate rezolva în următoarele două runde calificarea în grupele UEFA Champions League. Pentru acest lucru, desigur, băieții lui Ten Hag au nevoie de două victorii care ar putea pune 10 puncte avans față de locul 5.

De cealaltă parte, Brighton sub comanda lui De Zerbi a visat o perioadă chiar la Liga Campionilor, dar ”pescărușii” n-au abandonat deloc ideea unei cupe europene pentru sezonul următor.

  • Brighton e pe locul 8, cu 52 de puncte, dar are 3 meciuri în minus față de cele 3 echipe clasate pe locuri de Europa League și Conference League: Liverpool (59 pct), Tottenham (54 pct), Aston Villa (54 pct);
  • Matematica e simplă: o victorie azi o duce pe Brighton pe locul 6;
  • Ultima întâlnire directă a avut loc în semifinalele Cupei Angliei, cu United câștigătoare la penalty-uri, după 0-0 în 120 de minute;
  • La ultimul meci direct din Premier League, primul gol a venit în minutul 30, Brighton câștigând cu 2-1 pe Old Trafford.

ATHLETIC BILBAO - BETIS (23:00) - Spuneam de meciuri cu importanță pentru obiective de cupe europene, iar Bilbao vs. Betis e, în acest moment, duel direct de Conference League.

Betis e pe 6, cu 49 de puncte, și acum are în pachet Conference League. Doar că la pândă stă chiar Athletic Bilbao, formație aflată pe locul 7, cu 47 de puncte. Desigur că învingătoarea de azi, dacă va exista una, ar putea rămâne cu ochii și pe locul 5, de Europa League, acolo unde Villarreal are 54 de puncte și are și un meci în plus.

  • În tur, la Sevilla, Betis și Bilbao au dat-o la pace, fără goluri: 0-0;
  • Ultimul meci direct pe San Mames a fost însă mult mai spectaculos! Victorie cu 3-2 pentru Bilbao;
  • În ultimele 2 meciuri din La Liga, Bilbao n-a fost implicată în debuturi abrupte, cu goluri rapide!
  • Ultimele 2 meciuri directe n-au avut gol marcat în primul sfert de oră.

Așadar, două partide cu echipe productive pe fază ofensivă, dar care se află fie în momente mai grele, cum e cazul duelului din Spania, fie sunt în lupte importante în acest final de sezon. Iar asta, de multe ori, aduce un strop de precauție măcar în începuturile de meci. Să fie cu tatonarea clasică de început, băieți! :)

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Brighton vs Man. United
Pronostic:
Nu se marchează între minutele 1-15
Cota
1.48
Ath. Bilbao vs Betis
Pronostic:
Nu se marchează între minutele 1-15
Cota
1.35
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro