Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Veronika Kudermetova

BETANO

In cea de-a doua semifinala de pe tabloul feminin al turneului de la Madrid, avem meciul dintre Iga Swiatek si Veronika Kudermetova. Mai jos aveti o scurta analiza a celor 2 jucatoare precum si pronosticul propus.

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu 2022 domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 9 meciuri, câștigând numai puțin de 10 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate, insa asa cum a declarat, preferă zgura. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra Rybakinei, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. La Dubai a pierdut surprinzător finala cu Krejcikova după un alt parcurs impresionant, iar la Indian Wells a pierdut în semifinale contra aceleiași Elena Rybakina acuzand ceva probleme fizice. Nu a participat la Miami, insa a revenit in forta pentru sezonul de zgura castigand turneul de la Stuttgart fara sa piarda set. Aici a trecut de Grabher, Pera, Alexandrova si Martic.

cota2.ro

Veronika Kudermetova este o sportiva de 26 ani din Rusia, momentan pe locul 13 WTA. Ea a facut pasul catre elita circuitului in ultimii 2 ani, reusind sa câstige singurul turneu al carierei la Charleston in 2021 și sa intre in premiera anul trecut in top 10. Kudermetova este o sportivă muncitoare, care nu exceleaza la niciun capitol, nu străluceste, insă se mentine în top. In 2022 are numai putin de 3 finale pierdute, la Melbourne, Dubai si Istanbul, insă în turneele de mare șlem nu a depășit faza sferturilor de finală. Venea aici in formă slabă, cu 5 înfrângeri în ultimele 6 partide, insă a fost solidă trecând de sportive de top precum Potapova, Kasatkina și Pegula, de fiecare data în set decisiv.

Iga Swiatek pare mare favorită la câștigarea unui nou turneu, pe zgură fiind cu siguranță jucătoarea nr.1 a circuitului. Kudermetova este una dintre victimele preferate ale liderului mondial, ultimele 2 partide directe fiind adevarate demonstratii de forta ale polonezei, incheiate 6-0, 6-1. Având in vedere oboseala acumulată după 4 meciuri consecutive de 3 seturi, dar și diferența de valoare, nu cred că rusoaica poate lua mai mult de 6 game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Veronika Kudermetova
Pronostic:
Victorie Swiatek & sub 18.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro