Ponturi Pariuri Fotbal Brighton vs Manchester United

Superbet

Brighton & Hove Albion și Manchester United se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 28 de Premier League.

Brighton continuă sezonul extroardinar. Runda trecută a obținut cea mai clară victorie în prima ligă, un 6-0 împotriva lui Wolverhampton. Rezultatul este cu atât mai impresionant, cu cât antrenorul Roberto de Zerbi a și ținut pe bancă o parte dintre titulari, inclusiv primii doi golgeteri, pe Mac Allister și pe Mitoma. Gazdele de astăzi practică un fotbal total, dar neglijează în dese momente faze defensivă, extremele Estupinian și Veltman fiind non-stop în jumătatea adversă. Brighton ocupă locul 8 în acest moment. Are 52 de puncte, două sub Tottenham și Aston Villa, dar 3 meciuri restante. Așadar, sunt șanse foarte mari de calificare în ediția viitoare a cupelor europene. 

cota2.ro

Manchester United ocupă locul 4 în Premier League, cu 63 de puncte. Forma bună a lui Liverpool pune presiune pe trupa pregătită de Erik Ten Hag. „Diavolii roșii” au 4 puncte avans față de „cormorani”, așa că trebuie să trateze serios acest final de stagiune. Sigur, United are și două meciuri în minus disputate. La prima vedere, lista accidentaților pare o problemă, doar că toate vedetele din ofensivă vor fi la datorie. Semnele de întrebare sunt în centrul defensivei, de unde lipsesc Varane și Martinez. 

Brighton a învins-o pe Manchester United în meciul din turul campionatului, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• 21 de goluri a înscris Manchester United în cele 16 deplasări stagionale

• Marcus Rashford este la un singur gol distanță de a-și egala cel mai bun sezon din carieră. Atacantul „diavolilor roșii” are 16 reușite până în acest moment

• 5.22 șuturi pe poartă/meci are Manchester United în acest sezon. Doar Brighton, City și Liverpool îi sunt superioare

• 4.9 lovituri de la colțul terenului/meci a obținut Manchester United în acest sezon de Premier League

• 67 cartonașe galbene și două roșii au văzut fotbaliștii lui Manchester United în acest campionat.

SuperPariul: Manchester United marchează peste 0.5 goluri, Manchester United va avea peste 2.5 cornere și Manchester United va avea peste 0.5 cartonașe are o cotă de @1.85 și îl voi juca în treapta 2 din proiect PIRAMIDA

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brighton vs Manchester United
Pronostic:
SuperPariu - VEZI MAI SUS
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro