Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari vs CS Mioveni

UNIBET

FC VOLUNTARI - CS MIOVENI

De la ora 17:30, pe stadionul ”Anghel Iordanescu”, FC Voluntari primeste vizita celor de la CS Mioveni, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Play-Out-ul Superligii. In sezonul regular, FC Voluntari s-a impus atat pe teren propriu, cat si in deplasare, in fata celor de la CS Mioveni, reusind sa marcheze de fiecare data minim trei goluri. 

FC Voluntari vine dupa succesul de pe ”Cluj Arena”, contra Universitatii, scor 3-2, asta dupa ce ardelenii conduceau la pauza cu scorul de 2-1. Victoria ilfovenilor a fost adusa de Florea, jucator care a semnat ”dubla” in minutele 87 si 90+2. De partea cealalta, CS Mioveni a pierdut partida de pe teren propriu cu FC Arges, scor 0-2, si a retrogradat matematic in esalonul secund. 

cota2.ro

FC Voluntari vs CS Mioveni - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • FC Voluntari e neinvinsa in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, disputate in campionat;
  • CS Mioveni a pierdut ultimele 6 meciuri jucate in Superliga;
  • FC Voluntari a marcat minim trei goluri in 3 din ultimele 4 intalniri directe;
  • FC Voluntari e neinvinsa in ultimele 5 meciuri contra celor de la CS Mioveni;
  • In acest sezon, CS Mioveni are o medie de 1.94 goluri primite per meci, in jocurile disputate pe teren strain.

FC Voluntari (3-5-2): M. Popescu - Ricardinho, Paz, Matricardi - Veiga Lopes, Sigurjonsson, Meleke, Aliji, Rață - Nemec, Damașcan

CS Mioveni (4-4-2): Sima - Rădescu, Marquinhos, Garutti, Șerbănică - Coșereanu, Panait, V. Pop, A. Militaru - Căprescu, Buziuc

FC Voluntari are nevoie de victorie pentru a se apropia de locurile ce duc la barajul pentru UEFA Conference League, in timp ce adversarii vor juca cu multi copii in teren, delegatii acestora chiar spunand ca le vor da sansa sa arate ce pot in ultimele meciuri ramase. Greab si Carnat au plecat deja de la echipa, iar in zilele urmatoare si alti jucatori vor fi lasati liberi de conducerea ”galben-verzilor”. Ma astept la un meci controlat de echipa gazda si la un succes destul de clar, tinand cont ca joaca pe teren propriu si contra unei echipe fara pic de moral. Pariul meu pentru meciul FC Voluntari - CS Mioveni este ”FC Voluntari -1.75 Handicap Asiatic”, la o cota de 1.98, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Voluntari vs CS Mioveni
Pronostic:
FC Voluntari -1.75 Handicap Asiatic
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro