Ponturi Pariuri Tenis Giulio Zeppieri vs Ben Shelton

BETFAIR SPORTSBOOK

Avancronica zilei vine de la Challenger-ul de la Cagliari, acolo unde in sferturile de finala se intalnesc Giulio Zeppieri si Ben Shelton.

Giulio Zeppieri este un tânăr italian de 21 ani aflat pe locul 125 ATP. El a intrat în atenția opiniei publice odată cu turneul de la Umag, acolo unde a câștigat 5 partide cu adversari din top 100, fiind învins foarte greu în semifinale de Alcaraz cu 2-1 la seturi. Zeppieri joacă mult pe zgură, acolo unde are si cele mai bune rezultate. De la trecerea la seniori are trei turnee mici câștigate, dar ajunge regulat în fazele finale ale turneelor de nivel Challenger si ITF la care participă. A trecut in primele tururi de Vavassori si Belluci.

cota2.ro

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 39 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud ori Sonego. Anul acesta a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. Pe zgura a jucat extrem de putin, insa are victorii cu Lestienne si McDonald si set castigat cu Dimitrov si Shelton.

Se întâlnesc doi dintre jucătorii de care cu siguranță vom mai auzi in viitor, jucători de perspectivă aflați pe un trend ascendent. Ambii servesc puternic si joaca multe meciuri lungi, de regula cu seturi lungi si chiar tie-break-uri. Dacă partida s-ar fi disputat pe alta suprafață Shelton ar fi fost clar favorit, insă pe zgura Zeppieri poate fi un oponent periculos. Merg pe over.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Giulio Zeppieri vs Ben Shelton
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro