Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka

BETANO

Finala turneului de la Madrid, turneu desfasurat pe zgura, le aduce fata in fata pe principalele favorite la startul turneului si ocupantele primelor doua pozitii in clasamentul mondial. Mai jos aveti avancronica meciului Swiatek - Sabalenka,precum si pronosticul propus.

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu 2022 domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 9 meciuri, câștigând numai puțin de 10 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate, insa asa cum a declarat, preferă zgura. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra Rybakinei, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. La Dubai a pierdut surprinzător finala cu Krejcikova după un alt parcurs impresionant, iar la Indian Wells a pierdut în semifinale contra aceleiași Elena Rybakina acuzand ceva probleme fizice. Nu a participat la Miami, insa a revenit in forta pentru sezonul de zgura castigand turneul de la Stuttgart fara sa piarda set. Aici a trecut de Grabher, Pera, Alexandrova, Martic si Kudermetova, fiind in control in toate partidele.

cota2.ro

Câștigătoare a titlului în 2021, Aryna Sabalenka, este cap de serie nr.2 la Madrid și fără discuții una dintre favoritele la trofeu. Cu un bilanț 25-4 în acest an, sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoare anului pâna în acest moment, reușind să câștige titlul la Adelaide și mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 2 finale, la Indian Wells și Stuttgart, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Aici a trecut de Sorana Cîrstea, Camila Osorrio Serrano, Andreeva, Sheriff si Maria Sakkari, pierzând de asemenea, un singur set.

La doar 2 saptamani de la finala de la Stuttgart, cele doua se intalnesc din nou intr-o finala, demonstrand ca la acest moment sunt jucatoarele cele mai bune din circuit. Iga pare invincibila pe zgura, suprafata pe care a pierdut doar 3 meciuri in ultimii 3 ani, inregistrand un bilant incredibil.de 47 w - 3 L. La Stuttgart a fost 6-3, 6-4 pentru poloneza, meci in care Sabalenka a avut o singura sansa de break. Merg pe un scenariu similar.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Iga Swiatek 2-0
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro