Ponturi Pariuri Tenis Elizabeth Mandlik vs Sorana Cirstea

BETANO

In finala turneului Challenger de la Reus, avem meciul dintre Elizabeth Mandlik si Sorana Cirstea. Avancronica meciului precum si pronosticul recomandat il vedeti mai jos.

Elizabeth Mandlik este o jucatoare de 21 ani ce reprezinta Statele Unite, aflata momentan pe locul 147 WTA. Ea este fiica Hanei Mandlikova, jucatoarea din Cehia care castiga 4 titluri de mare slem in anii 80, astfel ca atentia publicului a fost indreptata catre ea inca din perioada junioratului. Elizabeth joaca in special in turnee mici de nivel ITF si Challenger, nereusind sa acceada momentan in top 100. Desi prefera hardul, suprafata pe care a si castigat cateva turnee mici, aici este la cea mai buna prestatie din scurta sa cariera. Aici a trecut de Perez, Fita Boluda in calificari, iar pe tablul principal a invins 3 jucatoare cotate mult mai bine pe zgura, Paolini, Parrizaz Diaz, respectiv Yastremska, de fiecare data in set decisiv.

cota2.ro

Sorana Cirstea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 44 WTA. Ea traverseaza una dintre cele mai bune perioade din ultimii ani si poate fi chiar o surpriza placuta la Roland Garros. După un început destul de slab, cu eliminari in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, Sori a impresionat la Sunshine Double, reusind sferturi de finala la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine aici intr-o forma foarte bună, cu 13 victorii în ultimele 15 partide, printre victime fiind jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. 

Sorana este favorita numarul 2 la acest Challenger si si-a respectat statutul, ajungand pana in finala fara sa piarda set. Adversare au fost Bolsova Zadoinov, Schmiedlova, McNally si Davis, meciurile fiind castigate fara mari emotii. Ma astept la un scenariu similar si acum, diferenta intre nivelul la care joaca cele fiind totusi destul de mare. Starea de spirit si nivelul de incredere al Soranei in aceasta perioada sunt la nivel maxim si vad o victorie scurta din partea ei.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elizabeth Mandlik vs Sorana Cirstea
Pronostic:
Victorie Sorana Cirstea & sub 22.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.75
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro