Ponturi Pariuri Tenis Elias Ymer vs Thomas Machac

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru astăzi avem un pronostic din calificările de la Roma, acolo unde se intâlnesc Elias Ymer si Thomas Machac. 

Elias Ymer este un suedez de 27 ani, aflat pe locul 146 în ierarhia ATP. Deși nu mai este la prima tinerețe, Elias nu a reușit până acum să intre între primii 100 jucători ai lumii, spre deosebire de fratele său Mikael, care la 23 ani are deja rezultate mai bune. El evoluează în general în turnee mici, de nivel Challenger și ITF, acolo unde are și 4 turnee câștigate, ultimul însă în 2018. În 2022 cea mai bună performanță a sa a fost finală în Challenger-ul de la Parma când a pierdut cu Coric, în rest fiind eliminat în general în calificări în turneele ATP la care a luat parte. A început anul cu eliminări in calificări la Australian Open, Acapulco, Indian Wells, Phoenix, Miami si Madrid, singurele turnee ATP la care a pătruns pe tabloul principal fiind Marrakech si Banja Luka.

cota2.ro

Tomas Machac este un tânăr jucător ceh de 22 ani, clasat pe locul 125 ATP. El este unul dintre cei mai buni jucatori la nivel Challenger in ultimii 2 ani, iar toata lumea asteaptă să facă pasul către tenisul mare. Anul trecut are 2 titluri de nivel Challenger, la Traralgon și Grodzisk, ambele pe hard, însă a ajuns în fazele superioare în mai toate turneele la care a participat. A intrat pe tabloul principal atât la US Open cât și la Australian Open , iar in luna Decembrie se clasa in premieră intre primii 100 jucători ai lumii. Machac este puternic, servește foarte bine și oferă puține șanse de break.

Thomas Machac a progresat mult in ultimul timp si il văd mare favorit în acest meci. El a reusit anul acesta sa castige set cu Djokovic si Ruud, iar pe zgura are un bilant 8-2 in 2023. Ymer vine dupa 2 infrangeri in care a luat doar 6, respectiv 4 game-uri cu jucatori modesti precum Shelbayh si Ofner. Merg pe victoria cehului la handicap.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Elias Ymer vs Thomas Machac
Pronostic:
Machac -3.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro