Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Manchester City

Superbet

Marți, toată atenția fotbalistică se mută pe Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid primește vizita lui Manchester City, în prima manșă din semifinalele Ligii Campionilor.

Cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul trecut, atunci când au oferit un spectacol în toată regula, cu 11 goluri marcate și o calificare splendidă a lui Real Madrid, în prelungiri.

cota2.ro

Acum, poate chiar la fel ca în sezonul trecut, Manchester City se poziționează în prim-plan pentru calificarea în finala UCL. ”Cetățenii” lui Pep Guardiola sunt cu motoarele turate după revenirea excelentă din Premier League, acolo unde se îndreaptă spre un nou titlu, în timp ce Realul va trebui să abordeze, din nou, duelul din postura de outsider. Dar cum poate fi tocmai Real outsider în competiția pe care a cucerit-o de cele mai multe ori?!

Decizia în confruntarea din sezonul trecut s-a dat pe Bernabeu, acolo unde Real, aproape numărată în picioare în tot meciul, a găsit puterea să facă minunea. Goluri în prelungirile meciului, iar apoi în reprizele suplimentare s-a concretizat o calificare ireală. Însă cum se va întoarce Pep Guardiola în fața lui Don Carlo Ancelotti?

  • Manchester City a pierdut ultimul meci în februarie 2023, când ceda în fața lui Tottenham, 0-1;
  • Real Madrid a alternat victoriile cu eșecurile în competițiile interne, iar toată atenția a părut că se îndreaptă spre Liga Campionilor;
  • Până să se întâlnească în meci direct, Real a eliminat-o pe Chelsea, în timp ce Manchester City a scos-o pe Bayern Munchen;
  • 11 faulturi a făcut Real Madrid în timp regulamentar la ultimul meci direct cu City;
  • De 16 ori au fost faultați jucătorii lui Man. City la ultimul meci de dinaintea sosirii în Spania: 2-1 cu Leeds.

La nivel de probleme de lot, Real are un minus foarte important! Militao, suspendat, nu va fi prezent în centrul defensivei, acolo unde vor juca Rudiger și Alaba. De cealaltă parte, Pep Guardiola nu-l are la dispoziție pe Ake, ceea ce înseamnă că Walker va apărea din nou în banda dreaptă, pentru un nou duel tare cu Vinicius.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Manchester City
Pronostic:
Peste 10,5 faulturi Real Madrid
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro