Ponturi Pariuri Tenis Sofia Kenin vs Cristina Bucsa

BETFAIR SPORTSBOOK

In primul tur al turneului de la Roma, pe tabloul feminin, avem meciul dintre Sofia Kenin și Cristina Bucșa. Mai jos aveti cateva informatii despre cele două echipe precum si pronosticul propus. 

Sofia Kenin este o jucătoare de 24 de ani, momentan pe locul 138 WTA. Fosta câștigătoare de Australian Open si finalistă la Roland Garros, ea s-a confruntat cu probleme mari în ultimii 2 ani, atât de ordin fizic cât și de ordin psihic si a iesit din elita tenisului feminin . Ea a lipsit 5 luni în anul 2022, an în care a avut rezultate foarte slabe, având o serie de 9 înfrângeri consecutive. Anul acesta da semne de revenire si cel mai probabil o vom vedea rapid din nou în prima sută mondială. Are semifinale la Hobart si victorii cu Kalinina, Samsonova ori Stephens jucătoare bune din circuit .

cota2.ro

Cristina Bucsa este o jucătoare de 25 ani născută în Republica Moldova care reprezintă însă Spania. Ea este momentan pe locul 66 WTA, cel mai bun din cariera ei, iar acest lucru se datoreaza in special performanței de la Australian Open, acolo unde a câștigat 5 partide, trecând de calificări și reușind în turul secund una dintre surprizele turneului, eliminarea Biancai Andreescu. A reușit de asemenea sa treaca de calificări și la Indian Wells, trecând de Andreeva, Ruse și Swan, jucătoare de perspectivă la rândul lor. Bucsa este o jucătoare înaltă care preferă hardul, fiind destul de imobilă în schimburile lungi. Pe zgură joacă mai puțin, însă chiar și așa, are câteva victorii notabile, la Charleston cu Bouzkova, respectiv la Stuttgart cu Volynets ori Korpatsch, toate venite in set decisiv.

Mă astept la un meci echilibrat, intre două jucatoare aflate in perioade diferite ale carierei. Kenin este o mare campioană care incearcă sa revină in top, in timp ce Bucsa este in cea mai bună perioadă a sa, pe un puternic trend ascendent in ultima perioadă. Nu cred că la acest moment vreuna dintre ele se poate impune clar și văd un meci lung. Merg pe over 20.5 game-uri , pronostic realizabil chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sofia Kenin vs Cristina Bucsa
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro