Ponturi Pariuri Tenis Richard Gasquet vs Yibing Wu

BETANO

In primul tur la Roma avem meciul dintre Richard Gasquet si chinezul Yibing Wu. Mai jos aveti o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Richard Gasquet a ajuns la 36 ani și se menține pentru al 18-lea sezon consecutiv printre cei mai buni 100 jucători ai lumii. În această perioadă el a câștigat numai putin de 15 turnee și a ajuns în 4 semifinale de mare șlem, de 3 ori la Wimbledon si o data la US Open. O carieră așadar extrem de bună pentru un jucător extrem de spectaculos care aduce aminte în multe momente de Federer. Chiar dacă odată cu trecerea anilor nivelul său a mai scăzut, Gasquet rămâne un jucător competitiv,iar anul acesta a câștigat turneul de la Auckland unde i-a invins pe Goffin, respectiv Norrie in finală.

cota2.ro

Fost lider mondial şi campion la US Open la juniori, Yibing Wu a cucerit in acest an primul titlu ATP din cariera de seniori la Dallas. El este un chinez aflat momentan pe locul 57 ATP care cu siguranță va progresa mult în următorii ani, fiind un talent incontestabil.  Anul trecut Wu a jucat nu mai puțin de 5 finale Challenger, cucerind 4 trofee și având un procentaj extraordinar de 85% meciuri câștigate. A început anul cu o nouă finală Challenger, la Cleveland, când a pierdut contra lui Kovacevic în tie-brek-ul setului decisiv, însă la Australian Open a fost eliminat din primul tur de Moutet. Chiar dacă nu este foarte înalt, chinezul preferă hard-ul având lovituri rapide şi foarte bine plasate. Are recent victorii pe hard cu Shapovalov, Mannarino sau Taylor Fritz, lucru care spune multe despre valoarea lui.

Yibing Wu ar fi mult mai sus in clasamentul mondial insă are două probleme esențiale. Prima ar fi faptul că se accidentează extrem de des, in ultimul an calendaristic având 6 partide în care s-a retras, iar a doua o reprezintă zgura. El joacă foarte puțin pe această suprafață, nu se antrenează aproape deloc, iar rezultatele sale sunt mult inferioare celor pe hard. Anul acesta a jucat doar 2 meciuri pe zgură in care a câștigat doar 4 game-uri cu Schwartzman si 6 cu Molcan. Merg pe Gasquet.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Richard Gasquet vs Yibing Wu
Pronostic:
Richard Gasquet -3.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro