Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Inter

UNIBET

Real Madrid - Manchester City s-a terminat 1-1, iar acum a venit vremea pentru prima manșă din cea de-a doua semifinală de Liga Campionilor.

Pe San Siro se joacă Derby della Madoninna, cu AC Milan și Inter adversare într-o semifinală de UCL care se anunță mai fierbinte ca niciodată.

cota2.ro

  • Fotbalul italian oferă povești senzaționale în acest 2023. Napoli s-a încoronat, după 33 de ani, campioană, Milan și Inter joacă meciuri directe în semifinalele din Liga Campionilor, Roma și Juventus sunt în penultimul act din Europa League, în timp ce Fiorentina caută finala în Conference League.

Revenind la duelul dintre Milan și Inter, Stefano Pioli și fanii ”diavolilor” încă stau cu sufletul la gură în ceea ce-l privește pe Rafa Leao. Starul lui Milan a ieșit accidentat după doar câteva minute în duelul cu Lazio, iar problema musculară nu a fost rezolvată la procentaj maximum. Tot la capitolul absențe, Inter nu-l are pe Skriniar, în timp ce Gosens are și el probleme medicale și e incert.

Înaintea duelului de azi, Milan a câștigat cu 2-0 duelul cu Lazio, în timp ce Inter s-a impus, la Roma, în fața lui Jose Mourinho, tot cu 2-0. În acest moment, Inter ocupă poziția a 4-a, cu 63 de puncte, în timp ce Milan e pe locul 5, cu 61 de puncte, cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Lazio (64) e pe locul 3, în timp ce Juventus (66) ocupă poziția secundă.

  • În actuala stagiune din Serie A, Milan și Inter și-au împărțit victoriile, cu ambele echipe câștigând în postura de gazdă! 3-2 pentru Milan și 1-0 pentru Inter;
  • În 2023, rivalele din Milano s-au întâlnit și în Supercupa Italiei, unde Inter a zdrobit-o pe Milan, scor 3-0:
  • 13 faulturi a făcut Inter la ultimul direct cu Milan, 1-0;
  • 12 faulturi a făcut Inter la ultimul direct cu Milan, din postura de echipă oaspete, scor 2-3;
  • 12 faulturi a făcut Inter la ultimul meci, 2-0 cu AS Roma;
  • 24 de faulturi a făcut Inter la ultimul duel direct cu Milan extra Serie A.

Meciul va fi condus la centru de spaniolul Gil Manzano, unul dintre arbitrii care nu ezită să fluiere des și să acorde multe cartonașe galbene. Ibericul are 11 cartonașe galbene acordate la ultimele două dueluri pe care le-a condus în campionatul din Spania.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
AC Milan vs Inter
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Inter
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro