Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Sevilla

Superbet

După două pariuri câștigătoare în ambele meciuri din semifinalele Ligii Campionilor, schimbăm acum competiția și încercăm să rămânem pe ”verde” și în Europa League.

Juventus - Sevilla putea fi oricând afiș de finală, dar va fi o confruntare ce se va decide însă în două manșe. Pentru primul duel, de la Torino, avem un pariu special care va dubla investiția.

cota2.ro

Înainte să se întâlnească în careul de ași, cele două echipe au avut meciuri foarte complicate în sferturi. Juventus a trecut la limită de Sporting (2-1 la general), în timp ce Sevilla a înviat miraculos în meciul tur cu Manchester United, iar apoi a pus-o la respect pe trupa lui Ten Hag, scor 3-0 (5-2 la general).

  • Juventus abordează duelul direct după o perioadă bună în Serie A! Două succese cu Lecce (2-1) și Atalanta (2-0), iar ”Bătrâna Doamnă” și-a consolidat drumul spre Liga Campionilor;
  • Dincolo, Sevilla închide sezonul cu o formă foarte bună, dar balanța la general a fost afectată puternic de începutul catastrofal de campionat. 4 victorii are Sevilla în ultimele 5 partide din toate competițiile, linia fiind stricată doar de ”surpriza” cu Girona, înfrângere acasă, 0-2.

Juventus și Sevilla nu s-au mai întâlnit în duel european din 2016, atunci când au împărțit grupa de Liga Campionilor. 0-0 la Torino și victorie cu 3-1 pentru italieni în Spania.

De altfel, Juve e pe plus din duelurile directe cu Sevilla: 2 succese pentru ”Bătrâna Doamnă”, 1 remiză și 1 victorie pentru iberici.

  • 16 faulturi a făcut Juventus în ultimul meci de campionat, cu Atalanta;
  • 11 faulturi a provocat Juve la ultimul meci de pe teren propriu, cu Lecce;

Meciul va fi arbitrat, la centru, de neamțul Daniel Siebert, arbitru care nu se sfiește să acorde multe cartonașe galbene, în special la meciurile pe care le oficiază în ”deplasare”:

  • 12 cartonașe galbene la PAOK - Panathinaikos;
  • 4 galbene la Anderlecht - Alkmaar, în Conference League;
  • 9 cartonașe galbene și 1 roșu la Anderlecht - Ludogoreț;
  • 7 cartonașe galbene la Ghana - Uruguay, la Campionatul Mondial.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Sevilla
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Juventus
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro