Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Sonego vs Jeremy Chardy

BETFAIR SPORTSBOOK

Cel mai dezechilibrat meci al zilei de la Roma mi se pare cel dintre italianul Lorenzo Sonego si veteranul Jeremy Chardy. Mai jos aveti o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Lorenzo Sonego este un italian de 27 ani, clasat pe locul 48 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. Anul trecut a fost extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este medie, în 2023 are victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov, la Australian Open a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv, la Dubai l-a bătut pe Auger Aliassime, însă aici vine dupa 2 infrangeri pe zgura contra lui Garin si Struff.

cota2.ro

Jeremy Chardy este un sportiv francez de 36 ani, aflat pe locul 591 ATP. El este prezent aici grație clasamentului protejat, deoarece Chardy s-a retras din circuit in 2021 luând decizia de a reveni surprinzător in acest an la Australian Open. Pe zgură a jucat un singur meci in ultimii 2 ani, pierdut clar luna trecuta la Madrid in fata compatriotului Gaston. In acel meci francezul a arătat destul de rău, fiind clar ca este depasit din punct de vedere fizic. A oferit 8 sanse de break si și-a pierdut serviciul de 5 ori in 2 seturi scurte in care a inregistrat 5 duble greșeli.

Avem un favorit cert aici și nu cred că Sonego poate avea emoții impotriva unui sportiv retras deja din circuit. Lorenzo știe bine zgura de la Roma, a ajuns aici in semifinale in 2021 când a pierdut in decisiv în fața lui Djokovic și poate obține din nou un rezultat bun. El este foarte iubit in capitala Italiei, iar aportul fanilor probabil va conta in motivarea lui suplimentară.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lorenzo Sonego vs Jeremy Chardy
Pronostic:
Lorenzo Sonego -5.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro