Ponturi Pariuri Fotbal Rapid Bucuresti vs Sepsi OSK

Superbet

RAPID BUCURESTI - SEPSI OSK

De la ora 20:30, pe ”Giulesti”, Rapid primeste vizita celor de la Sepsi OSK, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 8, din Play-Off-ul Superligii. In partida din turul acestui Play-Off, jucata la ”Sfantu Gheorghe”, Sepsi s-a impus cu scorul de 2-0, gratie reusitelor semnate de Tudorie (min. 26) si Stefanescu (min. 86). In sezonul regular insa, Rapid a reusit sa castige ambele confruntari! Trupa lui Adi Mutu a castigat in Covasna cu scorul de 2-1, iar pe propriul teren s-a impus la scor de ”forfeit”, gratie hattrick-ului semnat de Marko Dugandzic in primele 19 minute ale jocului.

Rapid ocupa locul 5 in acest moment si este la 5 puncte distanta de locul care duce la barajul pentru Conference League. De partea cealalta, Sepsi nu are nicio miza in acest duel, singurul meci important pentru acestia fiind peste 12 zile, atunci cand vor intalni Universitatea Cluj in finala Cupei Romaniei. In ultima runda din Play-Off, ambele echipe au suferit infrangeri! Rapid a pierdut pe terenul Farului cu scorul de 1-7, suferind astfel si una dintre cele mai usturatoare esecuri din istorie, iar Sepsi a pierdut pe ”Arena Nationala”, in fata celor de la FCSB, scor 1-3.

cota2.ro

Rapid Bucuresti vs Sepsi OSK - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Minim 3 goluri s-au marcat in ultimele trei intalniri directe;
  • Rapid Bucuresti nu a pierdut niciun meci pe teren propriu, contra celor de la Sepsi OSK;
  • Rapid Bucuresti are o medie de 13.56 ocazii de gol per meci, in jocurile de ”acasa”;
  • Sepsi OSK a primit gol in 83% din deplasarile acestui sezon;
  • Rapid Bucuresti a marcat minim un gol in 94% din meciuri de pe teren propriu;
  • Sepsi OSK are infrangeri pe liniei in ultimele 5 deplasari;
  • Sepsi OSK a primit minim doua goluri in ultimele doua deplasari;
  • Marko Dugandzic e golgeterul Superligii, cu 20 de goluri marcate in acest sezon.

Rapid Bucuresti (4-3-3): H. Moldovan - Onea, D. Grigore, Săpunaru, Junior Morais - Ioniță II, Al. Albu, Kait - Sefer, Dugandzic, Funsho

Sepsi OSK (4-2-3-1): Niczuly - D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, Ispas - N. Păun, Junior - Ștefănescu, C. Matei, Rondon - Safranko

Rapidul inca mai spera la un loc in cupele europene, iar in aceasta seara, pe langa faptul ca e obligata sa obtina toate cele 3 puncte, trebuie sa faca si un joc bun pentru a mai spala din rusinea de la ”Ovidiu”, acolo unde etapa trecuta au fost pur si simplu umiliti de Farul. Marko Dugandzic e la cel mai bun sezon din cariera si are sansa de a se distanta in clasamentul golgeterilor. Croatul a reusit o ”tripla” la ultimul meci al celor de la Rapid din ”Giulesti”, jucat contra celor de la Sepsi, iar eu cred ca acesta se poate remarca si in aceasta seara. Pariul meu pentru meciul Rapid Bucuresti - Sepsi OSK este ”Marko Dugandzic are minim doua suturi pe poarta”, la o cota de 2.65, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid Bucuresti vs Sepsi OSK
Pronostic:
Marko Dugandzic are minim doua suturi pe poarta
Cota
2.65
Cota finala: 2.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro