Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Grigor Dimitrov

BETANO

Avancronica de astazi vizeaza meciul dintre Stan Wawrinka si Grigor Dimitrov, contand pentru turul secund al turnelui ATP de la Roma.

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 38 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. Elvetianul este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, și se descurcă bine pe zgură, suprafață pe care a câștigat Roland Garros în 2015, a jucat finala în 2017, dar a bifat și alte 6 titluri ATP. De la debutul sezonului de zgura are 3 victorii si 3 infrângeri și nu a reușit incă să lege 2 victorii consecutive. In primul tur a trecut de Ivashka.

cota2.ro

Supranumit în trecut "baby Federer", Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 33 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. Anul acesta a pierdut la Australian Open în turul 3 cu Djokovic, iar la Rotterdam a ajuns până in semifinale. In ultimele luni a acuzat ceva probleme fiind nevoit să abandoneze la Indian Wells si Barcelona, iar la Madrid a pierdut contra fenomenului Alcaraz.

Se intalnesc doi dintre cei mai talentati dar si capricioși jucători din ultimul deceniu și mă aștept la un meci pe cinste. Cei doi au un stil de joc asemănător, spectaculos, cu multe lovituri câștigătoare însă și destule greșeli neforțate. Văd un meci lung, valorile fiind apropiate în acest moment, iar optiunea mea de pariere merge in aceasta directie. Pronosticul are sanse bune chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stan Wawrinka vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Peste 110.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro