Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs Farul

Superbet

Sâmbătă, de la 21:30, playoff-ul SuperLigii programează duelul dintre CSU Craiova și Farul Constanța, o confruntare cu miză imensă pentru ambele formații.

”Marinarii” lui Gică Hagi se luptă pentru titlu și o victorie în Bănie i-ar aduce aproape cu ambele mâini pe trofeu, în timp ce ”leii” lui Neagoe trag tare să prindă locul 3, loc cu traseu spre Conference League.

cota2.ro

  • În acest moment, ierarhia în playoff o surprinde pe Farul pe prima poziție, cu 46 de puncte, pe FCSB pe locul secund, cu 43 de puncte, pe CFR pe 3, cu 39, în timp ce Craiova se află pe locul 4, cu 36 de puncte.

Dar etapa a 8-a din playoff vine cu meciuri încrucișate între primele 4 clasate, așa că tensiunea va fi cu atât mai mare. FCSB joacă duminică, pe Arena Națională, cu CFR Cluj, iar cele două echipe vor cunoaște deja deznodământul de pe Oblemenco.

În meciul tur, Farul a învins-o pe Craiova cu 3-2, asta deși oltenii au condus de două ori, cu 1-0 și 2-1. În final însă s-au bucurat doar băieții lui Gheorghe Hagi.

Cum Sepsi e favorită certă în duelul din finala Cupei României cu U Cluj, locul 4 nu va duce spre barajul de cupe europene, iar miza mare rămâne locul al 3-lea, acolo unde bătălia pare să se dea între CFR și CSU Craiova.

Înaintea duelului direct, Farul vine după succesul imens obținut în fața Rapidului, scor 7-2, în timp ce craiovenii abordează acest meci după remiza de la Cluj, cu CFR, 1-1, dar și după două runde în care n-au găsit drumul spre victorie.

  • 14 faulturi a făcut Craiova la ultimul meci de pe teren propriu cu Farul, victorie cu 4-3;
  • 9 faulturi a bifat Craiova la ultimele două meciuri de acasă, cu FCSB și Rapid;
  • 14 faulturi a suferit Farul în duelul cu Rapid;
  • 13 faulturi a suferit Farul în ultima deplasare din campionat, la Sepsi, 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Craiova vs Farul
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi CSU Craiova
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro