Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

UNIBET

Pe lângă pariul single special pe care l-am ales pentru meciul dintre CSU Craiova și Farul Constanța, pentru ziua de sâmbătă avem și un bilet unde combinăm două selecții speciale.

Ce este cel mai frumos e că nu vor fi pariuri unde să depindem de goluri sau de rezultatul de la finalul meciului, ceea ce poate va fi puțin mai liniștitor.

cota2.ro

LEEDS - NEWCASTLE (14:30) - Leeds vs. Newcastle e un meci cu încărcătură uriașă pentru ambele formații. Gazdele sunt pe loc retrogradabil și au nevoie disperată de puncte, în timp ce oaspeții sunt în luptă pentru un loc de Liga Campionilor și nu au voie să facă pași greșiți.

Newcastle e pe locul 3, cu 65 de puncte, și vine după eșecul de pe teren propriu cu Arsenal, scor 0-2, în timp ce Leeds e pe 19, penultimul loc, retrogradabil direct, cu 30 de puncte, la egalitate cu Leicester (loc 18, retrogradabil) și la două puncte de Everton (loc 17, ultimul care permite rămânerea în Premier League).

  • 5 șuturi pe poartă a avut Newcastle în meciul tur cu Leeds, o remiză fără goluri, 0-0;
  • 5 șuturi pe poartă a avut Newcastle în partida cu Arsenal;
  • 8 șuturi pe poartă a avut Newcastle la ultimul joc în deplasare, succes cu Everton, 4-1.

MAN. UNITED - WOLVES (17:00) - Rămânem în Premier League și pentru al doilea joc de pe bilet, unde suntem cu ochii pe Manchester United. ”Diavolii” sunt pe locul 4, cu 63 de puncte, la 2 lungimi de Newcastle și cu un punct peste Liverpool, dar și cu un meci mai puțin față de ”cormorani”.

De cealaltă parte, Wolves a avut un sezon foarte slab, dar măcar și-a bifat cele 40 de puncte care să-i permită salvarea de la retrogradare. ”Lupii” ocupă locul 13 și sunt departe de pretențiile europene pe care le mai aveau în ultimele sezoane.

  • 6 șuturi pe poartă a avut Manchester United în meciul tur, când trupa lui Ten Hag câștiga cu 1-0;
  • 6 șuturi pe poartă a avut United la ultimul meci de pe teren propriu, victorie cu Villa, scor 1-0.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Leeds vs Newcastle
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Newcastle
Cota
1.50
Man. United vs Wolves
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Man. United
Cota
1.35
Cota finala: 2.03
Profit: 10.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro