Ponturi Pariuri Tenis Emil Ruusuvori vs Daniil Medvedev

BETFAIR SPORTSBOOK

În turul secund al turneului ATP de la Roma, avem meciul între Emil Ruusuvori si Daniil Medvedev Mai jos aveți avancronica mea pentru acest meci.

Emil Ruusuvuori este un finlandez de 23 ani aflat pe locul 43 ATP. Cu rezultate foarte bune la juniori și în turneele de nivel Challenger și ITF, unde are 10 titluri câștigate, Ruusuvuori a intrat în premieră de curând, în top 50 ATP, fiind un jucător complet, cu rezultate acceptabile pe toate suprafețele. În 2022 are optimi la Barcelona, sferturi la Munchen și semifinala la Stockholm în sală, unde a pierdut contra lui Tsitsipas. Începutul anului a fost destul de greoi cu înfrângeri în primul tur la Pune, Adelaide 2 și Rotterdam, în timp ce la Australian Open și Montpellier a pierdut în turul secund. Pe zgura pare ca se descurca foarte bine si are victorii in ultimele saptamani cu Bublik, Tiafoe si Humbert, dar si set castigat cu Alcaraz la Madrid.

cota2.ro

Daniil Medvedev este jucătorul inceputului de an in circuitul masculin cu 5 finale consecutive în ultimele 3 luni, perioadă în care a câștigat 4 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha si Miami, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 17 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile. 

Zgura este punctul slab al lui Medvedev, el chiar declarând că nu se simte deloc confortabil pe această suprafață. La Madrid a avut mari emotii cu tânărul Shevchenko, fiind foarte aproape de eliminare, iar apoi a pierdut clar cu Karatsev. Cred că aici ii va fi si mai greu, suprafata de la Roma fiind mult mai lenta decât cea de la Madrid. Ruusuvori ii poate pune probleme, poate sa lungeasca meciul si chiar sa castige. Merg pe over.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Emil Ruusuvori vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro