Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Musetti vs Matteo Arnaldi

BETANO

Duel italian in turul secund la Roma, intre Lorenzo Musetti și Matteo Arnaldi, doi jucători din noua generație. 

Lorenzo Musetti este un jucător italian de doar 21 ani, aflat pe locul 19 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa, iar anul trecut a castigat 2 titluri importante, la Hamburg, când și-a adjudecat primul titlu important al carierei, trecând de Alcaraz pe zgură, iar apoi la Napoli unde l-a invins pe Berretini. Deși este bun pe toate suprafețele Musetti preferă zgura fiind foarte combativ in schimburile lungi și cu multe arme în portofoliu. Anul acesta are sferturi la Monte Carlo si semifinale la Barcelona.

cota2.ro

Matteo Arnaldi este un tânăr italian de 22 de ani, clasat pe locul 99 ATP. Pana in acest an el a evoluat de regulă în competiții de nivel inferior, Challenger și ITF acolo unde a inregistrat rezultate în general bune. Apare rar în tenisul mare, acolo unde este eliminat mai mereu din calificări ori din primele tururi. Vine aici după cea mai bună performantă din cariera sa, tur 3 la Madrid, acolo unde i-a invins pe Fils, Paire si mai ales pe Ruud. Are de asemenea prezență pe tabloul principal la Dubai, acolo unde a pierdut cu Machac în calificări câștigând doar un singur game, însă a primit statut de lucky looser și a pierdut cu Medvedev. Arnaldi este un jucător promițător, însă pare destul de firav din punct de vedere fizic, iar acest lucru îl pune în mare dificultate în meciurile cu jucători puternici. In primul tur a trecut de Schwartzman.

Lorenzo Musetti este in opinia mea unul dintre cei mai talentati jucatori din circuit, capabil pe zgura sa invinga orice adversar. El are pe aceasta suprafata victorii cu Alcaraz ori Djokovic si il vad mare favorit in fata compatriotului Arnaldi, un jucator fara experienta la nivel inalt. Cred că varietatea loviturilor lui Musetti vor face diferenta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lorenzo Musetti vs Matteo Arnaldi
Pronostic:
Victorie Musetti 2-0
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro