Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR Cluj

Superbet

Avem derby ca-n zilele bune ale fotbalului românesc, azi, de la 21:00, pe Arena Națională! Se joacă FCSB - CFR Cluj, iar suporterii roș-albaștrilor au luat cu asalt casele de bilete, mai ales după ce Farul, principala rivală la titlu, s-a împiedicat la Craiova, 1-1.

S-au deschis toate inelele pe Arenă, iar FCSB anunță că se așteaptă la peste 45.000 de spectatori pentru meciul care ar putea s-o implice într-o luptă totală la titlu.

cota2.ro

În acest moment, Farul are patru puncte peste FCSB, iar un succes al roș-albaștrilor ar aduce trupa lui Charalambous la doar un singur punct de ”marinari”. În etapa următoare, Farul și FCSB ar juca finala de titlu, la Ovidiu.

Ca să ajungă însă să joace finale de titlu, FCSB trebuie să treacă și de semifinale, așa cum nu s-a mai întâmplat în trecut. În sezonul precedent, înainte de duelul direct cu CFR, FCSB s-a împiedicat, pe Arena Națională, de Voluntari.

Chiar dacă e out din lupta la titlu, CFR e obligată să joace toate meciurile la capacitate maximă pentru că e în pericol să rateze cupele europene. Campioana ultimilor 5 ani e acum pe locul 3, cu 39 de puncte, cu doar 2 mai mult față de Craiova.

  • E egalitate perfectă între FCSB și CFR după 3 meciuri jucate în acest sezon: 1 victorie CFR (la București, 1-0), 1 victorie FCSB (la Cluj, 1-0) și un egal (la Cluj, 1-1);
  • 14 faulturi a făcut CFR la ultimul duel direct cu FCSB;
  • 15 faulturi a făcut CFR la penultima confruntare cu FCSB;
  • 17 faulturi a făcut CFR la ultimul meci direct cu FCSB jucat pe Arena Națională.

Meciul va fi condus de o brigadă ce-l va avea la centru pe Sebastian Colțescu, unul dintre arbitrii de top din SuperLigă, dar și un central care fluieră destul de des în timpul jocurilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi CFR Cluj
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro