Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Lorenzo Sonego

BETANO

Meci tare in turul 3 la Roma, intre unul dintre favoriti, Stefanos Tsitsipas si Lorenzo Sonego. Mai jos aveti avancronica partidei precum si pronosticul nostru.

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 3 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său la turneele americane. Multi se așteptau să fie principalul rival al lui Alcaraz in turneele de zgură, insă a dezamăgit la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz, la Madrid unde a fost invins de Struff, in timp ce la Barcelona a pierdut clar finala cu Alcaraz.

cota2.ro

Lorenzo Sonego este un italian de 28 ani, clasat pe locul 48 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. Anul trecut a fost extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este medie, în 2023 are victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov, la Australian Open a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv, la Dubai l-a bătut pe Auger Aliassime. Aici venea dupa 2 infrangeri pe zgura contra lui Garin si Struff, insa a prestat un joc solid trecand de Chardy si Nishioka in primele 2 tururi.

Lorenzo se simte foarte bine la Roma, aici unde a ajuns in semifinale in 2021 când a pierdut in decisiv în fața lui Djokovic și poate obține din nou un rezultat bun. El este foarte iubit in capitala Italiei, iar aportul fanilor probabil va conta in motivarea lui suplimentară.Tsitsipas nu este in cea mai bună formă după accidentarea la umăr, iar acest lucru se vede in special la serviciu, oferind mult mai multe șanse jucătorilor la retur. Eu văd o partidă echimibrată, posibil set decisiv.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stefanos Tsitsipas vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 8.10
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro