Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs AC Milan

Superbet

Azi aflăm prima echipă calificată în finala Ligii Campionilor din sezonul 2022/2023. Inter - AC Milan pleacă, în manșa retur, de la 2-0 pentru trupa lui Simone Inzaghi, iar elevii lui Stefano Pioli trebuie să facă un meci perfect pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor.

În tur am prins o cotă senzațională din zona pariurilor speciale, iar clasica expresie ”echipa câștigătoare nu se schimbă” se aplică și pentru pariul de azi.

cota2.ro

Pe San Siro, așa cum se cheamă arena când Milan e gazdă, Inter și-a subordonat complet rivalii. Mult mai bine din punct de vedere tactic, mult mai bine din punct de vedere emoțional, mult mai bine pe tabelă. Totul a fost în favoarea nerazzurrilor.

Absența lui Rafael Leao a lovit-o în plin pe deja fosta campioană a Italiei. ”Diavolii” au punctat doar în tribune. Așa cum scrie și presa din Italia, e nevoie de o zi magică pentru ca Milan să strălucească pe Meazza, de această dată fieful interiștilor.

Până la revenirea în Liga Campionilor, cele două echipe s-au comportat diferit și în meciul de campionat. Dacă Inter a câștigat cu 4-2 duelul cu Sassuolo și mai face un pas în betonarea locului de UCL, Milan e în picaj total: eșec în deplasarea de la Spezia, 0-2, și cu 3 etape înainte de final Milan e pe 5, cu 61 de puncte, în timp ce Lazio, locul 4, are 65 de puncte.

  • Speranțele milanezilor sunt în Leao! Superstarul Milanului a fost recuperat și va fi titular la meciul retur! Florenzi, Krunic și Messias sunt însă în dubiu;
  • Simone Inzaghi are o singură incertitudine, dar nu în zona titularilor: Joaquin Correa a acuzat probleme musculare și ar putea rata duelul de azi;
  • Așa cum aduceam aminte, în tur am mizat pe un pariu special: minimum 14 faulturi făcute de Inter, la o cotă de 2,05. Pariul a ieșit fără emoții!
  • Și azi suntem tot în zona de faulturi și tot cu Inter în prim-plan. O mică diferență, aceeași cotă de 2,05 va fi primită pentru o linie mai sus în zona faulturilor;
  • 16 faulturi a făcut Inter în meciul tur! Milan a avut 14;
  • 13 faulturi a făcut Inter la ultimul duel cu Milan din postura de gazdă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs AC Milan
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi Inter
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro