Ponturi Pariuri Tenis Alexey Popyrin vs Holger Rune

BETANO

In turul 3 la Roma, turneu din seria Masters desfasurat pe zgura, avem meciul dintre Alexey Popyrin si Holger Rune. 

Alexey Popyrin este un jucător din Australia de 23 ani clasat pe locul 77 ATP. Potențialul său este mai mare, el ieșind din prin plan din cauza unui 2022 foarte slab in care a pierdut peste 75% din meciuri. În 2023 a jucat bine, are sferturi de finală la Adelaide, tur 4 la Australian Open și victorii cu Auger Aliassime ori Fritz, toate performanțele venind însă pe hard. Principala lui armă este serviciul, însă dacă schimburile se prelungesc devine tensionat si greșește foarte mult. Pe zgură joacă mai rar, insa are un titlu Challenger la Bordeaux, iar anul acesta are evolutii interesante. Aici este venit din calificări si este deja la al 6-lea meci, iar pe parcurs i-a eliminat pe Safiulin si mai ales pe Auger Aliassime.

cota2.ro

Holger Rune este un tânăr danez de doar 20 ani, aflat momentan pe locul 7 ATP, cel mai bun din cariera sa. La doar 17 ani, începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin 5 turnee Challenger, iar în 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are titlu la Munchen, finală la Monte Carlo, semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev. Aici i-a invins pe Fils si Fognini in minim de seturi dupa evolutii solide.

Evolutia buna a lui Popyrin pe zgura lenta surprinde, el fiind mai mult un jucator de hard. Totusi, cu exceptia lui Felix care pare complet iesit din forma, el a avut adversari abordabili si nu cred ca poate emite pretentii in fata lui Rune care a fost dominant in primele 2 meciuri. Danezul este la ora actuala unul dintre cei mai buni jucatori din circuit si poate fi un pretendent la trofeu. Merg pe o victorie rapida a danezului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexey Popyrin vs Holger Rune
Pronostic:
Victorie Rune & sub 22.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro