Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Real Madrid

BETANO

Finala din semifinale a ajuns la episodul cu numărul 2, returul! După 1-1 în prima manșă, Manchester City și Real Madrid se întâlnesc azi, de la 22:00, într-un retur care se anunță fascinant.

Învingătoarea i se va alătura lui Inter în marea finală din acest sezon a Ligii Campionilor. Și, fie vorba între noi, fie că va fi City, fie că va fi Real, câștigătoarea de aici va porni cu prima șansă și în ultimul act.

cota2.ro

Pentru meciul de pe Bernabeu am mers pe un pariu special, mai precis pe faulturile comise de Real Madrid. Rețeta nu o schimbăm, ci doar ridicăm puțin linia de pariat.

Înainte de duelul direct, ambele echipe s-au ”testat” în meciurile de campionat. Manchester City a pulverizat-o pe Everton, scor 3-0, și e ca și campioană, din nou, în Premier League. De cealaltă parte, Real a avut meci mai greu, cu Getafe, dar Madridul a supraviețuit: 1-0.

  • ”Galacticii” vin în efectiv complet pe Etihad, în timp ce Pep Guardiola are o singură absență, deja știută de ceva vreme, Ake:
  • Absența lui Ake ne va permite să revedem duelul dintre Walker și Vinicius;
  • 11 faulturi a provocat Real Madrid în meciul tur, suficient pentru noi, la acea vreme, să bifăm un pariu câștigător;
  • 8 faulturi a făcut Real la ultima deplasare din Liga Campionilor, tot în Marea Britanie, contra lui Chelsea, un alt tip de adversar;
  • Carlo Ancelotti a înțeles însă că nu poți fi pasiv în fața lui Manchester City, iar agresivitatea madrilenilor s-a văzut încă din start, în meciul tur. În mod normal, Real nu va schimba o rețetă care a funcționat perfect și îi va stresa la maximum pe Grealish, Gundogan, Bernardo Silva sau Mahrez, depinde cine va evolua;
  • 16 faulturi a suferit Manchester City în ultimul meci jucat pe teren propriu.

Meciul de azi va fi condus la centru de polonezul Marciniak, unul dintre arbitrii care acordă rapid lovituri libere și destul de multe cartonașe.

Marciniak a fost la centru ultima dată în zona de Asia, unde a condus confruntarea dintre Al Hilal și Al Wehda. A fluierat des și a acordat 7 cartonașe galbene.

În Liga Campionilor, Marciniak a fost delegat ultima dată la Napoli - Milan, meci unde a fost criticat de toată lumea și salvat, uneori, de VAR. A acordat 4 cartonașe galbene.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Real Madrid
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro