Ponturi Pariuri Tenis Ugo Humbert vs Stan Wawrinka

Fortuna

In sferturile de finală ale Challenger-ului de la Bordeaux avem un meci echilibrat intre Ugo Humbert si Stan Wawrinka.

Ugo Humbert este un jucător francez de 24 ani, momentan pe locul 50 ATP. El este văzut drept un mare talent și deși este încă tânăr are deja 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 11 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, s-a imbolnăvit de covid, si a jucat din ce in ce mai modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, în ultimele săptămâni jocul său a crescut calitativ, câștigând trofeul de la Cagliari Challenger unde l-a bătut pe Djere in finală. Are in 2023 victorii cu Shapovalov, Zapatta Miralles sau Lajovic, insă și multe înfrângeri neașteptate. Aici a trecut de Fils si Onclin.

cota2.ro

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 38 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. Elvetianul este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, și se descurcă bine pe zgură, suprafață pe care a câștigat Roland Garros în 2015, a jucat finala în 2017, dar a bifat și alte 6 titluri ATP. De la debutul sezonului de zgura este prima dată când a reușit să lege 2 victorii consecutive contra lui Blanchet și Murray.

Se intâlnesc doi jucători cu servicii foarte bune, care de regulă sunt implicați în partide lungi cu puține break-uri. Atât Humbert cât și Wawrinka au multe partide bune pe zgura si nu il văd pe vreunul să se impună cu lejeritate. Merg pe over 21.5 game-uri pronostic cu șanse de reușită chiar și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Ugo Humbert vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro