Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Superbet

După o săptămână în care am aflat toate finalele cupelor europene din acest sezon, e timpul să revenim cu picioarele pe pământ, direct în playout-ul din SuperLigă.

Pentru biletul de azi am ales două confruntări unde gazdele sunt în luptă directă în subsolul clasamentului. Între FC Argeș și Chindia Târgoviște se va da bătălia pentru cea de-a doua retrogradată și cea de-a doua echipă care va juca la baraj, după UTA.

cota2.ro

FC ARGEȘ - PETROLUL (20:00) - În acest moment, FC Argeș se află pe locul 15, retrogradabil direct, cu 21 de puncte. Chindia e o poziție mai sus, cu 22 de puncte. Piteștenii joacă în fața propriilor suporteri împotriva Petrolului, echipă fără miză de etape bune și care, bonus, a dat deja vacanță mai multor jucători titulari.

Cotele încă nu s-au prăbușit pentru 1 solist, dar victoria lui FC Argeș ar putea să fie în scădere la pariuri imediat ce se va afla garnitura de start experimentală a ploieștenilor.

În sezonul regular, Petrolul a câștigat ambele dueluri: 1-0 la Pitești și 2-0 la Ploiești.

CHINDIA - VOLUNTARI (20:00) - Chindia are prim-planul în fața lui FC Argeș, iar acel punct în plus o face să depindă doar de ea. Trupa lui Toni Petrea va evolua împotriva celor de la FC Voluntari, echipă fără obiectiv, ilfovenii fiind deja calificați în semifinala barajului pentru Conference League. Voluntari va evolua cu FCU Craiova, iar învingătoarea se duelează cu ocupanta locului 3 din playoff (CFR Cluj, în prezent).

Chindia i-a luat 4 puncte Voluntariului în sezonul regular: succes în deplasare, 3-0, și egal pe terenul de la Ploiești, 1-1. Acum, târgoviștenii vor juca, pentru prima dată, acasă! Arena din Târgoviște a fost, în sfârșit, omologată după modernizare și biletele scoase la vânzare s-au dat instant.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Argeș vs Petrolul
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Chindia Târgoviște vs Voluntari
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro