Ponturi Pariuri Tenis Veronika Kudermetova vs Anhelina Kalinina

UNIBET

Prima semifinală de la Roma le aduce față în față pe Anhelina Kalinina și Veronika Kudermetova, iar mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul recomandat. 

Veronika Kudermetova este o sportiva de 26 ani din Rusia, momentan pe locul 12 WTA. Ea a facut pasul catre elita circuitului in ultimii 2 ani, reusind sa câstige singurul turneu al carierei la Charleston in 2021 și sa intre in premiera anul trecut in top 10. Kudermetova este o sportivă muncitoare, care nu exceleaza la niciun capitol, nu străluceste, insă se mentine în top. In 2022 are numai putin de 3 finale pierdute, la Melbourne, Dubai si Istanbul, insă în turneele de mare șlem nu a depășit faza sferturilor de finală. După un inceput de an mai slab, vine aici in formă bună, cu 8 victorii în ultimele 9 partide, trecând de sportive de top precum Potapova, Kasatkina, Pegula ori Zheng. Este la a 2-a semifinala consecutivă după cea de la Madrid când pierdea cu Swiatek.

cota2.ro

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 26 ani, momentan pe locul 47 WTA. Ea este o jucătoare care s-a făcut cunoscută în ultimii ani, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. În 2022 are sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina ori Keys. Ea preferă jocul pe hard acolo unde servește extrem de bine plasat, având o rată mare de puncte câștigate pe primul serviciu. Pe finalul anului trecut a avut rezultate foarte bune hard indoor, a câștigat titlul de la Limoges Challenger și a ajuns în semifinale la Shrewsbury și Angers. Aici a trecut de Blinkova, Kenin, Keys si Haddad Maia. 

Prezența Kalininei în această fază a competiției surprinde ea având rezultate in general modeste pe zgură. Aici venea după 3 infrângeri consecutive in care nu a reușit să câștige set și puțini îi dădeau șanse. Anhelina vine după un meci epuizant in sferturi când a invins-o pe Haddad Maia după 3 ore și 50 minute, cel mai lung meci din istoria competiției feminine de la Roma. Kudermetova este o sportivă serioasă și cred că iși va domina fizic adversara care cu siguranță se va resimți după partida anterioară.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Veronika Kudermetova vs Anhelina Kalinina
Pronostic:
Victorie Kudermetova 2-0
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro