Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs CFR Cluj

Superbet

CFR Cluj a ieșit din lupta pentru titlu și, după cinci sezoane la rând, SuperLiga se pregătește pentru o campioană nouă. Dar trupa lui Dan Petrescu nu poate să abandoneze total lupta.

În acest moment, CFR Cluj riscă să rateze complet cupele europene. Ardelenii sunt pe locul 3, cu 39 de puncte, în timp ce CSU Craiova e pe 4, cu 37.

cota2.ro

Astfel, CFR Cluj e obligată să forțeze succesul cu Sepsi pentru a pune presiune pe olteni și pentru a-și păstra locul 3 și înainte de ultima etapă.

Totuși, CFR e într-un picaj incredibil: 3 înfrângeri în ultimele 4 etape! Asta chiar nu s-a mai întâmplat niciodată cu Petrescu antrenor, iar acest moment de minim istoric din ultimii ani se resimte în jocul clujenilor.

Dincolo, Sepsi e în vacanță în playoff, dar e o vacanță activă. Trupa lui Cristiano Bergodi n-a avut niciun obiectiv în campionat și s-a antrenat doar pentru a rămâne în formă pentru finala Cupei României, cu U Cluj.

Însă Sepsi a produs meciuri spectaculoase, a reușit să marcheze chiar și pe terenuri complicate, a punctat de 8 ori și a încasat 12 goluri în 8 etape de playoff.

În tur, CFR Cluj a câștigat cu 2-1, asta după ce în sezonul regular tot CFR a fost pe plus: 4 puncte luate lui Sepsi: 1-1 la Sfântu Gheorghe și 2-1 în Gruia.

Ultimul meci direct a fost însă o lecție predată de Cristiano Bergodi. Sepsi a mitraliat-o în Cupa României pe CFR Cluj, scor 3-0, iar acum va fi interesant de văzut cum se vor așeza lucrurile în acest meci direct unde doar CFR e cu miză totală.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs CFR Cluj
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 11.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro